• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!


4.2/5 κατάταξη (5 ψήφοι)

Οι «ποιητές» του παρελθόντος, λέει ο Χέμινγουέι, έγραφαν για τον γλυκό θάνατο για την πατρίδα. Στο σύγχρονο πόλεμο, απλά ψοφάς άδικα για την εξουσιομανία αρρώστων εγκεφάλων. Εδώ, στην άκρη του ευρωπαικού νότου, βομβαρδιζόμαστε καιρό τώρα από τους υπαλλήλους της πιο εξτρεμιστικής εκδοχής του καπιταλισμού. Τους επιστήμονες της καταστροφής, νεοφιλελεύθεριστές και μαφιόζους των οίκων αξιολόγησης . Δεχόμαστε την πιο άγρια τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε ποτέ ο τόπος. Την φτώχεια. Την ισχυρότερη μορφή τρομοκρατίας!

Η Ευρώπη δεμένη πισθάγκωνα, δείχνει πώς να σκύβουμε σωστά, μπροστά στην εξουσία του χρήματος, ανίκανη να διαχειριστεί το καλπάζον αλτσχάιμερ που της προέκυψε. Ποιά Γαλλική επανάσταση, ανθρωποκεντρισμός, Δημοκρατία και ποιός Διαφωτισμός; Έχουμε πόλεμο λέμε. Κανονικό. Κάθε μέρα χάνονται άνθρωποι. Πριν χρόνια, μπερδευόμασταν .. ''σε τι περίοδο ζούμε, μεταπολεμική ή προπολεμική.'';

Τώρα ξέρουμε. Ζούμε τον πόλεμο. Πόλεμο για τους πλούσιους, γιατί για νέους και φτωχούς, προορίζονται οι μάχες. Και οι νέοι που χάνονται στον πόλεμο, είναι αφαιρούμενοι από το χρόνο της Ανοιξης'' έλεγε ο παππούς μας ο Περικλής.
Real news 28/05/2017


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.