• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΙ
Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΙ

Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΝΙ


3.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 18/09/2017 10:17
  • Κατηγορία: Άρθρο

Σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες γνωρίζεις καλά με ποιον έχεις να κάνεις, δεν μπορείς να κρυφτείς. Το ήθος, οι αντοχές, οι συμπεριφορές δοκιμάζονται.

Έτσι η φιλία που δημιουργήθηκε μεταξύ τους τότε αλλά και η αλληλοεκτίμησή τους διατηρούνται μέχρι σήμερα αλώβητες. Γι’ αυτό 11 χρόνια μετά την «Αντιγόνη» του Λευτέρη Βογιατζή στην Επίδαυρο, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Ρηνιώ Κυριαζή, πατούν ξανά μαζί το θεατρικό σανίδι. Υποδύονται τον Χάιμε και την Ιρένε στο «Μικρό πόνι» του Πάκο Μπεθέρα, που σπάει ταμεία στη Μαδρίτη και αλλού.

Η σχέση ενός ζευγαριού δοκιμάζεται όταν ο δεκάχρονος γιος τους μπαίνει στο στόχαστρο των συμμαθητών του επειδή επιλέγει να πάει σχολείο κρατώντας μια σάκα με φιγούρες από το αγαπημένο του κόμικ. Οι γονείς αποφασίζουν ερήμην του. Η σάκα «βαραίνει» και το παιδί μένει ολομόναχο κι ανυπεράσπιστο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συνεχίσουμε να ζούμε; Το σωστό ή αυτό που μας βολεύει; Ο φόβος προς τον άλλο, η βία, η έλλειψη ανεκτικότητας και το θαύμα της ύπαρξης βρίσκονται στο επίκεντρο.

«Κάθε μέρα πρέπει κανείς να παλεύει να αγαπήσει τον άλλο γι’ αυτό που είναι», μας λέει η Ρηνιώ που είναι μητέρα μιας κόρης. «Το Μικρό Πόνι αφορά επί της ουσίας όλους μας», συμπληρώνει ο Κωνσταντίνος, πατέρας ενός γιου.
Η παράσταση θα παίζεται από 13 Οκτωβρίου, στο Θέατρο Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Σοφίας Καραγιάννη.

 

ΕΙΡΗΝΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.