• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΜΙΡΕΝ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!
ΜΙΡΕΝ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!

ΜΙΡΕΝ. ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!


5.0/5 rating 1 vote

Το ότι η διάσημη Βρετανίδα οσκαρική ηθοποιός Έλεν Μίρεν, γεννήθηκε να κλέβει την παράσταση, είναι γνωστό. Από την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο ΒΒC (όταν ισοπέδωσε με την καυστικότητά της, τον σεξιστή παρουσιαστή, που επεχείρησε να την γελοιοποιήσει), μέχρι το ρεσιτάλ αυθορμητισμού και παιδικότητας, στην εκπομπή του Φάλον, όταν εισέπνευσε ...ήλιον και μετά μιλούσε με αστεία ψιλή φωνή και το φιλί στο στόμα, στη βράβευση του Μόργκαν Φρίμαν, η Μίρεν συναρπάζει. Πρόσφατα, καλεσμένη το στο Πανεπιστήμιο Tulane, όπου εκφώνησε λόγο στην απονομή των πτυχίων, ευχήθηκε:
"Σε 40 χρόνια, οι τελειόφοιτοι να θυμούνται ότι χάνεται χρόνος, τουιτάροντας στις 3 το πρωί"...
«Ποτέ -υπογράμμισε- μην επιτρέψετε σε λευκούς πλούσιους γέρους, να καθορίσουν το σύστημα υγείας μιας χώρας, όπου πλειοψηφούν οι γυναίκες! Τηλεφωνείτε στους γονείς σας.
Μην βουτάτε σε ρηχές πισίνες.
Μη χρονοτριβείτε. Μη φοβάστε τον φόβο».
Η Μίρεν τόνισε ότι ο φεμινισμός δεν είναι αφηρημένη ιδέα, αλλά αναγκαιότητα, αν πράγματι θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και όχι πίσω, στην άγνοια.
"Είμαι δηλωμένη φεμινίστρια -κατέληξε- και ενθαρρύνω τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο". Και το top 3 των συμβουλών της στις γυναίκες:
*Δεν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα, αλλά μην παντρεύεστε βιαστικά. Δώστε στο σύντροφό σας ελευθερία και στήριξη να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.
*Επικοινωνείτε με τους φίλους σας καθημερινά κι όχι μέσω Facebook. Καλύτερα τρεις καλοί φίλοι, παρά 300 ηλεκτρονικοί.
*Αγνοήστε όσους σας κρίνουν για την εξωτερική σας εμφάνιση. Ειδικά αν πρόκειται για ηλίθιους ακολούθους στο ίντερνετ ή (σπόντα για Τραμπ) για πρησμένο και με μικρά χέρια, πρόεδρο.

Χαρούμενα γενέθλια, κυρία Μίρεν.

 

Real news 25/6/2017

 

photo slider: marie claire

photo άρθρου: Al Bawaba


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.