• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ 3
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ 3

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ 3


4.8/5 κατάταξη (33 ψήφοι)

Ήρθαν και οι πρώτες απειλές, μετά από τις αναρτήσεις στο OnlyTheater, ΕΔΩ και ΕΔΩ, για κάποια μπουμπούκια της θεατρικής "παραγωγής". Μόνο που αυτές οι απειλές, όχι μόνο δεν τρομοκρατούν, αλλά επιταχύνουν τις διαδικασίες. Οπότε, παρακαλούνται οι νεονταήδες, να μην στέλνουν μνμ και να μην βάζουν κοινούς μας φίλους, να εμποδίσουν την έρευνα. Εκτίθενται περαιτέρω.

Ας αρχίσουμε σήμερα, με κάτι χαριτωμένο κι όχι με τα σοβαρά που μας απασχολούν.

Ο ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ

Γνωστός ηθοποιός (και μετέπειτα παραγωγός), με σεσημασμένο εκρηκτικό ταμπεραμέντο, έσπευσε να σχολιάσει στο facebook, ότι πρόκειται για εντελώς άχρηστη (!) αρθρογραφία και προέτρεψε τους χρήστες να μην... διαβάσουν τις αναρτήσεις για τους παραγωγούς της συμφοράς. Συγκεκριμένα έγραψε:

Απ' τον τίτλο φαίνεται ότι πρόκειται για ΑΧΡΗΣΤΟ δημοσίευμα. Μη χάνετε το χρόνο σας να το διαβάσετε. Όλοι ξέρουν ότι (πια) υπάρχει επιβίωση στο ελληνικό θέατρο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Αυτός ο καλός κύριος, λοιπόν, που την είδε λογοκριτής και λυπάται (!), που το ελληνικό θέατρο καταφέρνει να επιβιώνει, έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό του ΣΕΗ, -στο παρελθόν- γιατί επιλέγει να λύνει τις διαφορές του, χειροδικώντας, απειλώντας και ..δαγκώνοντας! Τώρα διαπρέπει και στον τομέα της λογοκρισίας.

 

ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ

"Να πείτε και για την εταιρεία παραγωγής, με τον αγγλικό τίτλο, (μου υπενθυμίζουν σε πολλά μνμ), που χρωστάει σε κόσμο και κοσμάκη, μέχρι και τα εργατικά εισιτήρια από την σεζόν 2013".
Και συνεχίζουν: "Η εταιρία φυσικά, έχει διαλυθεί κι έχει ξαναστηθεί με άλλο όνομα κι ο δυστυχής Γ. Ι. έχει χάσει όλα τα λεφτά του και τους έχει στα δικαστήρια! Ακόμη κλαίνε, όσοι συμμετείχαν στην ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, που κατέληξε σε μελωδία της αφραγκίας."

 

Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ

Ο εντιμότατος κ. Β. Α. Η παράσταση που έκανε, ήταν η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΒΟΡΓΙΑ που κατέβασε ρολά, όταν οι εννιά ηθοποιοί του θιάσου έκαναν επίσχεση εργασίας λόγω έλλειψης ρευστού.
Μεταξύ των θυμάτων οι: Κ. Κρομμύδας, Σ. Πολυζωίδης, Λ. Καλφαγιάννης, Λ. Κακούρης, Κ. Διδασκάλου κά. Ξεκίνησαν με εξώδικα και κατόπιν καταγγελίας στην επιθεώρηση, έγινε δικαστήριο. Ο κ. παραγωγός καταδικάστηκε, αλλά εκκρεμεί η οριστική απόφαση, που θα τον αναγκάσει να πληρώσει.

 

Ο ΨΗΛΟΣ

Χρωστάει στο σύμπαν. Και σ' αυτό και στο παράλληλο. Χρόνια τώρα. Αυτόν τον παραγωγό των υπερπαραγωγών και του θεάτρου-εξαμβλώματος, αυτόν τον κύριο στο κέντρο του χορού εκατομμυρίων ευρώ δημοσίου χρήματος, τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες. Όλοι οι δικηγόροι της Αθήνας, ασχολούνται με κάποιο από τα θέματα που δημιούργησε αυτό το εισαγόμενο ψηλό αγόρι, με τις υψηλές διασυνδέσεις, στο πολύ μεγάλο και πολύ μπερδεμένο θέατρό του. Στρατός οι απλήρωτοι συντελεστές των παραστάσεών του, εδώ και χρόνια. Οι περισσότεροι, έχουν κόψει τιμολόγια, έχουν πληρώσει ΦΠΑ και ακόμη περιμένουν. Και οι άνθρωποι του θεάτρου, έχουν την αναίδεια να τους προσκαλούν -τους απλήρωτους-  για να φωτογραφηθούν στις λαμπερές πρεμιέρες τους! Αυτήν την περίοδο, σχεδιάζει λένε, την επιστροφή του στη μακρινή χώρα, από την οποία ήρθε. Τώρα, είναι καλό αυτό;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.