• BUZZ
  • Νέα
  • Η 'ΚΑΤΕΡΙΝΑ' ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ
Η 'ΚΑΤΕΡΙΝΑ' ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Η 'ΚΑΤΕΡΙΝΑ' ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 28/04/2017 12:04
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Το «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ» θα φιλοξενήσει τη παράσταση «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» του Αύγουστου Κορτώ σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη με την ηθοποιό Λένα Παπαληγούρα.

Πρόκειται για την θεατρική προσαρμογή του ομώνυμου βιβλίου (best seller) του Αύγουστου Κορτώ που διηγείται την ιστορία της διπολικής μητέρας του όπως αυτός την έζησε σαν παιδί. Μία ιστορία που ανασύρει έντονα συναισθήματα και συγκινεί το κοινό.

Η παράσταση παίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά και την έχουν παρακολουθήσει 40.000 θεατές πράγμα που την καθιστά μία από τις πιο πετυχημένες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων. Γεμίζει όλα τα θέατρα στα οποία έχει παιχτεί σε Αθήνα και επαρχία και αποσπά πάντα διθυραμβικές κριτικές από το κοινό αλλά και από τους κριτικούς θεάτρου.

Στο κτίριο του Ιδρύματος λειτουργεί θεατρική αίθουσα χωρητικότητας 270 θεατών, είναι άρτια εξοπλισμένη και ο χώρος είναι εφάμιλλος των αντίστοιχων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτόν τον σύγχρονο πολυχώρο, ευελπιστούμε να φιλοξενήσουμε μερικές από τις καλύτερες παραστάσεις που παίζονται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης να προβάλουμε την πολιτιστική δραστηριότητα της Δράμας δίνοντας βήμα και χώρο έκφρασης σε καλλιτέχνες της Δράμας για να παρουσιάσουν το έργο τους.

Δευτέρα 08 Μαΐου 2017
21:00

Τιμές εισιτηρίων
16€ κανονικό
15€ προπώληση
14€ μειωμένο (Φοιτητικό, Άνω των 65 ετών, Ανέργων, ΑΜΕΑ)
(τα μειωμένα εισιτήρια εκδίδονται σε συγκεκριμένες θέσεις του θεάτρου)

Προπώληση Εισιτηρίων:
- online: https://www.ticketservices.gr/event/katerina-drama/
- Τηλεφωνικά: 210 7234567
- Ταμείο Κοινωφελές Ίδρυμα Πολιτισμού «Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης» Τηλ. 25210 98010
- Καταστήματα PUBLIC


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.