• BUZZ
  • Νέα
  • 'ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ' ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
'ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ' ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

'ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ' ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 29/02/2016 14:26
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Μετά τις παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη, το έργο ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ανοίγει την αυλαία του και στην Αθήνα με τον ερασιτεχνικό θίασο του Άγγελου Κάλφα.

Βασισμένο στο βιβλίο του Λάκη Φουρουκλά «Αγγελική, το ημερολόγιο μιας πόρνης» και σε κείμενα της Άννας Κουρουπού, το «Μια Αγία Εν Αναμονή» έρχεται να διδάξει την αξία της ελευθερίας, την ανάγκη για επιβίωση και την προσπάθεια του ανθρώπου να αναπτυχθεί βασανίζοντας πολλές φορές το ίδιο του σώμα και πολύ περισσότερο το μυαλό του. Στο ημίφως της πορνείας, γίνεται ο καλύτερος παραλληλισμός με το σήμερα, με τους ανθρώπου που πωλούν σώμα και πνεύμα προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο, βασισμένο σε ένα σήμερα με τις αθλιότερες συνθήκες.


Λίγα λόγια για το έργο

Γδαρμένα σώματα. Πληγές. Κομματιασμένη ψυχή. Η Αγγελική , σιωπηλός μάρτυρας να αντέχει και να υπομένει μέχρι να μπορέσει να ξεφύγει, όχι για να σώσει την δικιά της ζωή αλλά, για να μπορέσει το δικό της παιδί να δεχτεί όλη την αγάπη και την στοργή που εκείνη στερήθηκε από την δικιά της μάνα και που η έλλειψη των αισθημάτων αυτών την καταδίκασε στο μέλλον που ακολούθησε. Ένα μέλλον που ο βιασμός της ψυχής της ήταν πιο επώδυνος από εκείνον της σάρκας και η απόφαση να ακολουθήσει μια ζωή πορνείας πιο εύκολη από το να καταδικάσει την κόρη της. Ένα έργο εξομολόγηση για την ζωή μιας γυναίκας που η ζωή της επεφύλασσε ένα καθημερινό Γολγοθά .Μια Αγία έκπτωτη, μα με το τεράστιο έργο της χαραγμένο για πάντα στον νου.
Η παράσταση είναι κατάλληλη, με απαραίτητη τη γονική συναίνεση


Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Διασκευή/Θεατρική μεταφορά: Άγγελος Κάλφας
Παίζουν: Πόλυ Αγαθαγγελίδoυ, Ειρήνη Αδαμάκου ,Άγγελος Κάλφας, Δέσποινα Καραγιάννη, Μαρία Καρδιόλακα, Ευαγγελία Μανιάτη, Αριστείδης Μιχούδης, Μέλλω Νταβράνη, Γαλάτεια Τσακίρη, Χρύσα Τσιακίρη και Νίκος Χασάπης.
Ενδυματολόγος- Σχεδιασμός κοστουμιών: Γιώτα Κανελλίδου
Χορογραφίες- Κίνηση: Μαριλένα Μαραγκού
Σκηνογραφία: Άγγελος Κάλφας
Μουσική επιμέλεια: Χρύσα Τσιακίρη - Άγγελος Κάλφας
Φωτογραφίες- Σχεδιασμός αφίσας/teaser: Κωνσταντίνος Κωστούδας
Σχεδιασμός φωτισμών/ Ηχοληψία: Παναγιώτης Δόβας , Train studio


Παραστάσεις: 5 & 6 Μαρτίου στις 21.00

Κρατήσεις: 210-5789337

Εισιτήρια: Γενική είσοδος 10 ευρώ

Διάρκεια: 90’


L.A. (Life n' Art) Theater

Κωνσταντινουπόλεως 82, Μετρό Κεραμεικός

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – url: www.latheater.gr


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.