• BUZZ
  • Νέα
  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΝΟΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ BOB THEATRE FESTIVAL
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΝΟΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ BOB THEATRE FESTIVAL

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΝΟΣ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ BOB THEATRE FESTIVAL


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 18/05/2017 18:13
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Για 10 χρόνια, το Bob Theatre Festival κάνει τον Μάιο να μυρίζει θέατρο, έμπνευση, δημιουργία και φρέσκο αίμα. Μπορεί φέτος να μην ήταν πιστό στο ραντεβού της πρώτης εβδομάδας του Μαΐου, καθώς εντάσσεται στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών, ωστόσο υπόσχεται για την δέκατη διοργάνωσή του μία μεγάλη, νεανική θεατρική γιορτή, από τις 22 έως τις 28 Μαΐου, στην Πειραιώς 260.

Με άξονα το καλό θέατρο νέων ταλαντούχων δημιουργών, οι ομάδες AbOvo και 4Frontal σχεδίασαν και φέτος το πρόγραμμα της διοργάνωσης, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παραστάσεις που ξεχώρισαν στις αθηναϊκές σκηνές τη σεζόν που μας πέρασε, αλλά και παλαιότερων ετών που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία και απέκτησαν φανατικό κοινό, σεμινάρια σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών, πάρτι και μουσικές βραδιές με τη Μάρθα Φριντζήλα και τον Παναγιώτη Τσεβά, καθώς και τον διαγωνισμό Scratch Night, όπου 27 νεοσύστατες θεατρικές ομάδες θα παρουσιάσουν 15 λεπτά από τις υπό διαμόρφωση παραστάσεις τους. Ειδικότερα, οι ερμηνευτές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια δοκιμαστική εκδοχή των έργων τους εν εξελίξει, διεκδικώντας την ψήφο του κοινού για το μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Bob Theatre Festival ξεχωρίζει ως τιμώμενο πρόσωπο, έναν νέο δημιουργό που έχει βάλει τη δική του πινελιά στο ελληνικό, νεανικό θέατρο. Για το 2017, το πρόσωπο αυτό είναι ο Γιάννης Καλαβριανός.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.