• BUZZ
  • Νέα
  • Ο ΧΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ EVIA SILENCE
Ο ΧΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ EVIA SILENCE

Ο ΧΑΡΗΣ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ EVIA SILENCE


4.3/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 18/05/2017 14:40
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Αν ονειρεύεστε μαγευτικές διακοπές που συνδυάζουν φυσική ομορφιά, καλή ενέργεια και χαλάρωση, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο "Evia Silence", στο καταπράσινο Πόρτο Μπούφαλο.

Το "Evia Silence" βρίσκεται στη γραφική Νότια Εύβοια, δίπλα σε έναν υπέροχο κόλπο με τιρκουάζ νερά.

Πρόκειται για ένα όνειρο των ηθοποιών Χάρη Τζωρτζάκη και Έφης Κόντα, που έγινε πραγματικότητα!

Το "Evia Silence", που απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πεζή καθημερινότητα και να πάρουν μία ανάσα μακριά - αν και τόσο κοντά - από την πόλη.

Στις εγκαταστάσεις του "Evia Silence", περιλαμβάνονται άνετα δωμάτια, ένα Yoga retreat center και ένα φιλόξενο και καλαίσθητο εστιατόριο - τα πιάτα του οποίου υπογράφει ο γνωστός σεφ Αντώνης Γιαννακάρης.

Γιατί όμως επέλεξαν το Πόρτο Μπούφαλο για να κάνουν την επιχειματική τους ιδέα πράξη, ο Χάρης Τζωρτζάκης με τη σύζυγό του;

Στη συγκεκριμένη περιοχή είχε παλιότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια ο πατέρας του ηθοποιού. Τη νέα εικόνα των χώρων του ξενοδοχείου έδωσαν το Weld Studio, το γραφείο που έκανε την ανακαίνιση και ο Άγγελος Παλάσκας.

Τα δωμάτια του "Evia Silence" περιλαμβάνουν διπλό ή μονό κρεβάτι, ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδιωτικό μπάνιο, κουζινάκι, free wi-fi και τηλεόραση, ενώ το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, αλλά και μενού για vegan και vegeterian.

Αν επιλέξετε να διαμείνετε στο "Evia Silence" στο Πόρτο Μπούφαλο, τότε θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας θαλάσσιες δραστηριότητες (κανό, ψάρεμα, καταδύσεις), περιπάτους στα γραφικά μονοπάτια και βόλτες στη λίμνη του Δύστου. Όσοι προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση ή απλά θα θέλατε να χαλαρώσετε ανακαλύπτοντας παράλληλα τα οφέλη της yoga σε σώμα και πνεύμα, μπορείτε να περάσετε χρόνο στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου 70 τ.μ., με ξύλινο πάτωμα και οροφή, κλιματισμό και θέα στη θάλασσα.

Ήδη όσοι ανακάλυψαν το "Evia Silence", το λάτρεψαν, ενώ τον κοντινό επίγειο παράδεισο επισκέφθηκαν και διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Ιωάννης Παπαζήσης με τη σύζυγό του Βανέσα Αδαμοπούλου, αλλά και η Ρένια Λουιζίδου.

Το "Evia Silence", λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα, με αμφιθεατρική θέα που κόβει την ανάσα, υπόσχεται να παρέχει μία μοναδική εμπειρία σε όσους αναζητούν για τις διακοπές τους, κάτι το διαφορετικό! 

Απόσταση
2 ώρες από Αθήνα
1.Οδικώς από Χαλκίδα
2.Μέσω θαλάσσης: Πορθμείο Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.