• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23/11/2015
ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23/11/2015

ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23/11/2015


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Ο Γιώργος Παπανικολάου, κάθε Δευτέρα, σε ένα δεκάλογο από Θεσσαλονίκη, περί Τέχνης και ζωής....

1. Η solo performance του Ανδρέα Κωνσταντίνου με την ομάδα του Θθ, πήρε παράταση στο BLACK BOX Θεσσαλονίκης. Έτσι, αυτή τη Πέμπτη και τη Παρασκευή, οι δύο τελευταίες παραστάσεις, της εργασίας πάνω στο έργο του Ευριπίδη ΒΑΚΧΕΣ. Σπεύσατε!

2. Aπόψε Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ με τη Γιώτα Φέστα, σε σκηνοθεσία της ίδιας, με τον Άκη Δήμου, να έχει γράψει το θεατρικό μονόλογο για αυτή τη γυναίκα που περιμένει κάθε Πέμπτη έναν άντρα. Στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ.

3. Την Πέμπτη, στο ίδιο θέατρο, η Τζένη Δριβαλα-ναι,ναι!-η σοπράνο, σε έναν ιδιαίτερο θεατρικό μονόλογο. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ.

4. Tην επόμενη μέρα, στα πλαίσια του θεατρικού Φεστιβάλ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, η Ελένη Ερήμου έρχεται με μια ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ, από το Δήμο Αβδελιώδη. Ενώ τη Κυριακή, στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ, το ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ σε σκηνοθεσία του ίδιου, από τη Γιασεμί Κηλαηδόνη, για μία ακόμη φορά θα είναι Θεσσαλονίκη. Για μία βραδιά.

5. Όπως για μια νύχτα, την ερχόμενη Δευτέρα έρχεται η Μάνια Παπαδημητρίου. Μονόλογος για γυναίκες μέσης ηλικίας. Μια αγαπημένη ηθοποιός, σε μια ιδιαίτερη στιγμή της. Στο θέατρο, απέναντι από το Λευκό Πύργο.

6. Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ του Ιονέσκο, ξανάρχεται για πέντε παραστάσεις, στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ, δια χειρός Βασίλη Βασιλάκη. Από αυτή τη Τετάρτη έως και Κυριακή 29 Νοέμβρη.

7. Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης, συνεχίζει κάθε Κυριακή πρωί, τις παραστάσεις για μικρά και...μεγάλα παιδιά. Μια υπέροχη θεατρική δουλειά!

8. Ο Γρηγόρης Βαλτινός δηλώνει ευτυχισμένος που αυτά τα Χριστούγεννα, θα τα περάσει στη πατρίδα, παρέα με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο λόγος; Άκρως θεατρικός, μιας και το ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ολοκληρώνει τις παραστάσεις του αυτή τη Κυριακή στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ της Αθήνας, και ανεβαίνει βόρεια, να προσφέρει γέλιο και συναίσθημα, στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ.

9. Η Άννα Ευθυμίου επιτυγχάνει ένα προσωπικό ερμηνευτικό άθλο, ερμηνεύοντας τη ΝΙΝΑ στο ΓΛΑΡΟ του Τσέχωφ, που παίζεται στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Η Άννα Ευθυμίου, μικρή στην ηλικία, μεγάλη στο ταλέντο, κάθε βράδυ "πετάει" πάνω στο σανίδι, με παλμό, σύνεση και ψυχή. Δεν τα βρίσκεις συχνά....

10. Τελειώνοντας, η είδηση της εβδομάδας είναι η ακόλουθη. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, στα μισά του Δεκέμβρη, έρχεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με θεατρική παράσταση. Η Άννα Παναγιωτοπούλου, κάνει Χριστούγεννα στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ. Η σημαντική ηθοποιός, μετά από πολλά χρόνια για χειμώνα, ξανάρχεται Θεσσαλονίκη, με ένα εξαιρετικό έργο του θεατρικού ρεπερτορίου. Αναλυτικές λεπτομέρειες, την ερχόμενη εβδομάδα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.