• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΟΝΕΙΡΩΝ


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 10/07/2016 10:08
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Με λένε Τζο.. Εγεννήθην εις το Τέχνης, Ανδρώθην εις το Τέχνης και απεκλείσθην εκ του Τέχνης ...Πριν φύγει ο Κάρολος Κουν μου είπε: « Τζο, στο σπίτι μου έχω γράψει σε ένα χαρτάκι, τις τελευταίες μου επιθυμίες»... Πήγα, το βρήκα και το παρέδωσα. Τιμή για μένα μεγάλη, που ο Κουν ανέφερε και το όνομα μου να συνεχίσουμε το θέατρο Τέχνης.
Αλλά εγώ στη ζωή μου δεν θέλω να ακολουθώ, ούτε να καθοδηγώ . Έτσι συνέχισα μόνος . Ελεύθερος σκοπευτής ονείρων. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το θέατρο από την πατρίδα μου. Τα παιδικά μας χρόνια είναι η πατρίδα μας. Τελειώνοντας την σχολή, πρώτος ρόλος μαζί με τον δάσκαλο μου, τον Γιώργο Λαζάνη και με σκηνικά και κοστούμια του Βασίλη Φωτόπουλου- άλλος μεγάλος δάσκαλος- ήταν στους «Εμιγκρέδες» του Μρόζεκ, που τότε, πρώτη φορά ανέβηκε στην Ελλάδα .
Το μεγάλο μου όνειρο; Να συνεχίσουμε με την σύντροφο μου , αφού ο γιος μας απέκτησε τον δικό του χώρο, να μαγειρεύουμε και να βάζουμε πλυντήριο για δυο . Και όπως πριν πολλά χρόνια, στην Επίδαυρο, παίζοντας τον Αγαμέμνονα και τώρα στο ''Καπλάνι της βιτρίνας'', συνεχίζω να λέω : «Η Νίκη που με πίστη με ακολούθησε, πάντα μαζί μου να είναι.»… Νίκη λένε την σύντροφο μου......


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.