Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ


4.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

Λυκοφιλία = Η φιλία του λύκου. Η ψευτοφιλία, η ψεύτικη και ύπουλη, η δήθεν φιλία. Η λέξη «λυκοφιλία», που αναφέρεται και από τον Πλάτωνα, τόσες χιλιάδες χρόνια, δε λέει να κοπάσει. Όπου λοιπόν, συναντάτε "κακούς λύκους", νάχετε το νου σας, ιδιαιτέρως σ εκείνους, της υποκριτικής τέχνης.
Αναγνωρίζονται εύκολα, είναι οι γλυκομίλητοι, διαχυτικοί και εκβιαστές της οικειότητας (ο, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον), που πνίγουν σε αγκαλιές κι επαίνους, τα θύματά τους, προσδοκώντας βοήθεια για έναν καλό ρόλο, μια καλή προώθηση, μια καλή γνωριμία, μια καλή κριτική.
Αποθεώνουν τον "φίλο" και υποκλίνονται στο μεγαλείο του, (μπροστά του πάντα), μα μόλις στρίψει στη γωνία, το γιγαντιαίο πτυσσόμενο φτυάρι, βγαίνει αστραπιαία και αυτομάτως θάβεται στον εσώτατο Άδη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκρηκτικές λυκοφιλίες σταρ και (κάποιων) δημοσιογράφων. Ο σταρ μισεί τον δημοσιογράφο και τούμπαλιν. Ο ένας όμως, έχει συμφέροντα από τον άλλον. Άρα, δεν τα σπάνε ποτέ, οφείλουν ν' "αγαπιούνται" και ν' ανταλλάσσουν προϊόντα.

Όμως, την εκατέρωθεν αηδία, κανένα "πρέπει", δεν στέκεται ικανό να εμποδίσει. Ξεσπάει σε παρέες, σε ίνμποξ, σε μέιλ, σε μυστικές εκμυστηρεύσεις.

Την επομένη, βεβαίως, θα δεις αυτούς τους δύο αγκαλιά, σε μπαρ και καμαρίνια, με τις συνήθεις λατρευτικές τσιριτσάντζουλες. Τη μεθεπομένη, μπορεί να "ξεφύγει" του δημοσιογράφου και να βγάλει στη φόρα, κρυφά θέματα του σταρ, ο σταρ θα εκραγεί, θ' απειλήσει θεούς και δαίμονες, ο δημοσιογράφος θα ξαναρχίσει το ξεσκόνισμα, ο έρωτας θα ξαναφουντώσει και θ' αναστενάξουν σέλφι και timeline.. Ενεργειακοί βρικόλακες. Τσάμπα μάγκες, τσάμπα χρόνος, τσάμπα σώου.

Real news 11/12/2016


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.