• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 1
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 1

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 1


5.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 31/10/2016 18:04
  • Κατηγορία: Άρθρο

Ημερολόγιο ρόλου Day 1.
Αγαπητό μου ημερολόγιο ρόλου, αυτήν την περίοδο συμμετέχω στις πρόβες του "Αυτή η νύχτα μένει", που είναι βασισμένο στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, σε σκηνοθεσία της Κίρκης Καραλή. Είμαστε έντεκα ηθοποιοί επί της σκηνής και άλλοι πέντε δέκα επί της παραγωγής.
Εγώ υποδύομαι τον αφηγητή και Alter Ego του συγγραφέα. Σιγά την ανάλυση που πρέπει να κάνω.
Άρα, ξέρεις τι, αγαπητό μου ημερολόγιο; Θα γράψω για τους πέντε δέκα είκοσι, πάνω και κάτω από την σκηνή. Όχι για μένα.
Σήμερα που λες, δεν είχαμε ίντριγκα (σαντ φέις...). Είναι όλα πολύ καλά παιδιά γαμώτο και δεν μου δίνουν υλικό. Αν εξαιρέσεις μια τυχαία διένεξη του Λεκάκη με τον σκύλο της Διακοπαναγιώτου (Noba), όλα καλά. Που κι αυτό εδώ που τα λέμε, έληξε με τόσες αγάπες και συγγνώμες, που ούτε μια σάλτσα δεν μπορώ να βάλω.
Ας ασχοληθώ, λοιπόν, με τα κοστούμια που μας έφερε σήμερα ο Apostolos Mitropoulos. Είναι όλα ένα και ένα (ο Πουλάκης έχει το καλύτερο).
Η Λίλα θα έλεγα το πιο ενδιαφέρον (Χρόνια της πολλά by the way!)- παίζει και ένα όπλο στο άσχετο που το κρατάνε μία ο Σήφης μία η Γκόνη.
Και περνάμε στον Νικόλα τον Μακρή που επέλεξε να φορέσει ρούχα πρόβας γιατί ίδρωνε.
Εισπνοή- Εκπνοή. ( Ελάτε να το δείτε και θα καταλάβετε!) Και τώρα που μίλησα για εισπνοές και εκπνοές, η Μάγδα πιστεύω, πως μετά από αυτήν την παράσταση θα αλλάξει τηλέφωνο, καριέρα και η Κειτ Μπλάνσετ θα ψάχνει να βρει ποιο άρωμα να διαφημίσει.
Ο Θάνος μας το κρατάει μυστικό και ο Μαγδαληνός φώναζε πως θέλει ζώνη. Καρντάσι ο Μαγδαληνός!
Από την μεριά της παραγωγής τώρα, τα ίδια μη με ρωτάτε!
Η Τζέσικα και η Άντζελα (το εννοώ, έτσι τις λένε!) κρατάνε λόγια και σημειώνουν θέσεις ακούραστα. Η Αναστασία βρίζει (από μέσα της) έτσι και δεν ειπωθεί ατάκα και η Κίρκη ψύχραιμη και χαμογελαστή "Θέλει να το δει"!
Νομίζω αυτή η φράση θα με ακολουθεί στο θέατρο, περισσότερο και από το "βγήκα από το συναίσθημα". Αυτά για σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο ρόλου. Φιλιά.
ΥΓ: Ο Μπαλαφούτης θέλει να μου εξηγήσει από μήνυμα, τι είναι η ανταλλακτική χορηγία.
ΥΓ2: Η εμπειρία αυτή -το Ημερολόγιο δηλαδή- είναι ιδέα της Σεμίνας.
ΥΓ3: 10 Νοέμβρη ξεκινάμε Θεσσαλονίκη! Η προπώληση ξεκίνησε !

Κανονικά Φιλιά.
Aleko_T


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.