• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 4
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 4

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 4


5.0/5 κατάταξη (4 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 04/11/2016 16:40
  • Κατηγορία: Άρθρο

Αγαπητό μου ημερολόγιο ρόλου, σήμερα κάναμε πρόβα το φινάλε (πολλές φορές!). Ε μην επιμένεις, δεν μπορώ να σου πω πολλά. Έτσι κι αλλιώς και να σου πω, πρέπει να έχεις δει όλο το προηγούμενο. Το οποίο μπορείς να κάνεις από τις 10 έως τις 20 Νοέμβρη στην Θεσσαλονίκη, στο "Μελίνα Μερκούρη" της Καλαμαριας..
Σήμερα που λες, κανονίσαμε ποια μέρα θα ανηφορίσουμε.
Η Κίρκη μας αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για το σκηνικό, που θα το κάνει πολύ γκράντε και φανταχτερό, αλλά ούτε αυτό μπορώ να στο αποκαλύψω.
Θα σου πω για το φόρεμα φινάλε της Διακοπαναγιώτου όμως ναι; Ένα εξαιρετικό μαύρο μαξι Mitropoulos με μαύρες πούλιες κεντημένες στο χέρι. Γενικά το λαμέ έχει την τιμιτική του σε όλη την διάρκεια της παράστασης.
Και τώρα που είπα διάρκεια, να σας θυμίσω πως δύο ώρες δεν είναι τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα.
(Εδώ αν δεν ήσουν ημερολόγιο θα έβαζα χαρμόσυνες καμπάνες!) Φίλες και φίλες, ο Νικόλας ο Μακρής επέστρεψε! Τράβηξε βίντεο για το τίζερ, έφτιαξε ένα χαλασμένο μικρόφωνο, μας έδειξε κοιλιακούς (Έλα κατευθείαν!).
Δεύτερος σε κατακτήσεις και σε άλλο τάργκετ γκρουπ, έρχεται ο Όμηρος Πουλάκης. Πηγή είναι το κινητό μου τηλέφωνο που οι φίλες μου έχουν λαλήσει με τα δύο αγόρια!
Και εγώ όμως λάλησα σήμερα ημερολογιάκι ρόλου μου με το μαλλί της Αναστασίας που επιτέλους το άφησε κάτω! Μάυρο, πλούσιο και λαμπερό! ( Ε την γλείφω, τι να κάνω, ξέρετε πως με κοιτάει;!)
Ο άλλος γόης της παράστασης ο "Μαγδαληνός. Νίκος Μαγδαληνός" είναι καλά η ψυχούλα μου. Θυμήθηκα που τον είχα δει σε μια παιδική παράσταση και φώναζα στους συμμαθητές μου "αυτός είναι από το Σοφία ορθή" και κείνος γελούσε! (Ή γέλαγε όπως το λέτε εδώ χάμο!).
Ο Σήφης μας έλεγε ιστορίες για σκυλιά αλλά νύσταζα και αφαιρέθηκα.
Τα κορίτσια μου γενικά βάφτηκαν, να έτσι λίγο, για το τιζερ και φώτισε ο τόπος
! Η Γκόνη κάνει και αλλού πρόβες και είναι λίγο κουρασμένη, αλλά δεν θα σου πω που γιατί είμαι πιστός και τίμιος κατάσκοπος.
Η Μάγδα μου έδειχνε φωτογραφίες των γιων της που θα κάψουν καρδιές αύριο μεθαύριο!
Η Λιλά Μπακλέση όλο συνεντεύξεις έδινε. Και καλά έκανε δηλαδή και μακάρι και εις ανώτερα, γιατί όπως παρατήρησε ο Θάνος έχει κάτι πολύ σπάνιο! Φυσιογνωμία ενζενί και φωνή και συμπεριφορά ντάμας. Ή σε απλά ελληνικά, την βλέπεις καλή και γλυκιά αλλά όταν υποδύεται την Πόπη Λαμπέτη στο έργο ξεχνάς να της αντιμιλήσεις.
Αυτά και για σήμερα από μένα!
ΥΓ: Η Σεμίνα ηχογράφησε το διαφημιστικό σποτάκι! Λέει το επίθετο μου! Ο μπαμπάς μου θα αλλάξει ήχο κλήσης!
ΥΓ2: ο Μπαλαφούτης μας έστειλε την αφίσα! Σύντομα θα είναι σε όλη την....
ΥΓ3: ...Θεσσαλονίκη που ερχόμαστε και κάνουμε πρεμιέρα στις 10 Νοέμβρη και θα μείνουμε δύο βδομάδες! (Χοπ! Χοπ! Χουρέι!)

Φιλιά,
Aleko_T


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.