ΜΑΓΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

ΜΑΓΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ


4.0/5 κατάταξη (8 ψήφοι)

Στο θέατρο υπάρχουν πάντα, οι ηθοποιοί με το ιδιαίτερο φως. Αυτοί, που νιώθεις να τους ακολουθεί ένας δυνατός προβολέας και είσαι βέβαιος πως κάθε φορά, έχουν κάτι να σου πουν.
Με αφορμή τα επικείμενα ανεβάσματα παραστάσεων, στα οποία συμμετέχουν, ξεχωρίζω έξι, που μου εξάπτουν τη φαντασία.

*Άγγελος Παπαδημητρίου είναι το αερικό που καταπλήσσει κάθε σεζόν. Στην φάρσα του Ευγένιου Λαμπίς "Οι τρισευτυχισμένοι", περιμένω με αγωνία, τον μετρ του αυτοσχεδιασμού.

*Μαρία Διακοπαναγιώτου. Τεράστια δύναμη σε ομάδες, συνταρακτική στα σόλο, κίνηση, φωνή και σώμα λιονταριού, γοητευτική για την πίστη της στη στιγμή, το χιούμορ και την ειλικρίνεια που χειρίζεται το δράμα. Θάναι η ντίβα της νύχτας, στο "Αυτή η νύχτα μένει" του Θάνου Αλεξανδρή.

*Στην ίδια παράσταση, αλλά και στο "Lebensraum" του Θανάση Τριαρίδη, αναμένω τον Σήφη Πολυζωίδη. Μεταμορφώνεται για κάθε του δουλειά, γοητεύει ανεπιτήδευτα, παίρνει πολιτική θέση μέσω της τέχνης του, ξέρει να σε κάνει να γελάς.

*Σμαράγδα Καρύδη, στην κωμωδία του Florian Zeller "Το Ψέμα". Θέλω πολύ να τη δω, γιατί σε τόσο όμορφες γυναίκες, ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ στη σκηνή, με γοητεύουν αφάνταστα.

*Περιμένω τη Μαρία Λεκάκη στο "Αποχαιρετιστήριο Δείπνο" των Matthieu Delaporte - Alexandre de la Patellière, γιατί ξέρω πως είναι δύσκολη στο να επιλέξει μια δουλειά και όταν την επιλέγει, μας απασχολεί με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύω το βλέμμα της, τον τρόπο που απορεί και που αρνείται.

*Ελένη Ουζουνίδου: δουλευταρού, αστεία, για μεγάλες συγκινήσεις, κορίτσι που θες για κολλητή σου. Θα τη δεις στο ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις "Για μια ανάσα".
Άντε ...ξεκινήστε!

 

Real news 9/10/2016


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.