• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ...ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ...ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ...ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ


5.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 19/06/2016 11:17
  • Κατηγορία: Άρθρο

Θα εξομολογηθώ την αμαρτία μου. Αποφάσισα να γίνω ένα χειριστικό κάθαρμα. Να χρησιμοποιώ ανελέητα ανθρώπους, για το προσωπικό μου συμφέρον. Να μη με νοιάζει τίποτε άλλο, εκτός από αυτό που βολεύει εμένα. Το επιχειρώ πρώτη φορά στη ζωή μου κι ελπίζω να έχει καλό αποτέλεσμα. Καλλιτεχνικό!
Θα μπω μεν, ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες συμμορίες μεν, για τις ανάγκες της παράστασης , δε.
Θα είμαι λοιπόν, ένας διεφθαρμένος
Επιθεωρητή Αστυνομίας, στο WEST SIDE STORY του Λέοναρντ Μπέρνσταϊν. Για τρεις μέρες, θα κυλιστώ στο βούρκο της παρανομίας, 16, 17 και 18 Ιουλίου.
Μιλάμε για το απόλυτα «κλασικό» μιούζικαλ. Πρωτοπαρουσιάστηκε το 1957 στο Mπρόντγουεϋ, με τεράστια επιτυχία, ενώ έγινε διάσημο παγοσμίως, με την ομώνυμη ταινία των δέκα Όσκαρ, το 1961.
Μετά την επιτυχία του περσινού μιούζικαλ KISS ME KATE στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής, ο Γιώργος Πέτρου και η Καμεράτα, σε 35μελή συμφωνική σύνθεση, επιστρέφουν στο ραντεβού, με το αμερικανικό μουσικό θέατρο.
H Καμεράτα παρουσιάζει την υπέροχη αυθεντική ενορχήστρωση του μιούζικαλ (1957), με τις τελευταίες βελτιώσεις του ίδιου του Μπέρνσταϊν, με μεταφρασμένη πρόζα και αγγλικό στίχο.
Στίχοι: Stephen Sondheim. Κείμενο: Arthur Laurents. Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου. Σκηνοθεσία: John Todd- Γιώργος Πέτρου. Χορογραφία: John Todd. Σκηνογραφία: Πάρις Μέξης.
Συμπαραγωγή του Ελληνικού Φεστιβάλ με την Καμεράτα.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗΣ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.