• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ
ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 24/06/2016 12:47
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες και χορός συνθέτουν το πρόγραμμα των φετινών φθινοπωρινών εκδηλώσεων του Ηρωδείου, που θα ξεκινήσουν στις 31 Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως τις 9 Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις αυτές δεν εντάσσονται στον προγραμματισμό του Φεστιβάλ Αθηνών, για το Ηρώδειο, αν και κάποιες από αυτές είναι μέρος του Φεστιβάλ Επιδαύρου και εγκριθήκαν από το ΚΑΣ.

Έτσι λοιπόν, το φθινόπωρο θα δούμε την «Ορέστεια» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, τον «Πλούτο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, το «Συρανό ντε Μπερζεράκ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, τη «Λυσιστράτη» του Εθνικού σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, αλλά και τον «Οιδίποδα τύραννο» και πάλι από το Εθνικό σε συμπαραγωγή με το θέατρο Vakhtangov της Μόσχας, τη «Ζωή του Γαλιλαίου» του Μπρεχτ από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου και τέλος το «Ρεμπέτικο μυστήριο» του Κώστα Φέρρη, μια μουσικοθεατρική παράσταση με τον Γ. Κιμούλη και την Αννα Φόνσου.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Concha Buika, ο Μάριος Φραγκούλης με τον Γιώργο Περρή, η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιώργος Νταλάρας, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μίλτος Πασχαλίδης, αλλά κι ένα αφιέρωμα στην Edith Piaf με την Anne Carrere, πρωταγωνιστούν στο μουσικό πρόγραμμα.

Στις 10 Σεπτεμβρίου το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μεγάλη χορεύτρια Σβετλάνα Ζαχάροβα, στο πλαίσιο του έτους Ελλάδος-Ρωσίας.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.