• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ  ΜΗΛΙΑ

ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ


3.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

Μπορεί το ταλέντο να μην κληρονομείται, αλλά όταν ένα παιδί μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον καλλιτεχνικό, οι προσλαμβάνουσες, συχνά, το οδηγούν στα βήματα των γονιών του.

Ο Άλκις Κούρκουλος, γιος του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, πολλές φορές έχει αναφέρει πώς τον έχει επηρεάσει το βαρύ όνομα του σπουδαίου πατέρα του.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, γιος του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη, συχνά συνεργάζεται με τον πατέρα του και φαίνεται να απολαμβάνει τη σκηνική τους συνύπαρξη.

Η Νόρα Κατσέλη, κόρη του Πέλου και της Αλέκας Κατσέλη, που φέτος επανέρχεται στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη στον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ του Τ. Ουίλιαμς, έχει αφιερωθεί στην αξιοποίηση του μεγάλου αρχείου των γονιών της.

Η Αμαλία Μουτούση αλλά και η Αριέτα, κόρες της Νόνικας Γαληνέα, μπορεί να έχουν χαράξει τη δική τους διαδρομή στο χώρο του θεάτρου, όμως εκφράζονται με μεγάλη αγάπη για τη μητέρα τους, η οποία τις θαυμάζει και τις παρακολουθεί στενά.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη, αρχικά στράφηκε στο χορό, αλλά φέτος δοκιμάζεται και στην υποκριτική και μάλιστα στο πλευρό της μητέρας της, (που όμως υποδύεται την πεθερά της) στο έργο ΝΥΦΗ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Η Μιχαέλα Αντωνίου, κόρη του Αντώνη Αντωνίου, είναι ηθοποιός και θεατρολόγος, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων.

Από τη νέα γενιά, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, δηλώνει ο μεγαλύτερος θαυμαστής της.

Η Ηρώ Μπέζου, κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, ακολουθεί τη δική της πορεία, όμως η θεατρική της συνάντηση με τον πατέρα της στην ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Ανούιγ ήταν μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου, κόρη του Σπύρου Ευαγγελάτου και της Λήδας Τασσοπούλου, ξεκίνησε ως ηθοποιός , όπως η μητέρα της, αλλά τελικά την κέρδισε η σκηνοθεσία, όπου αποδεικνύεται εξίσου πρωτοπόρα με τον πατέρα της.

Η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, φέτος για πρώτη φορά συναντιέται με τον πατέρα της επί σκηνής, (και στην παράσταση πάλι, σχέση πατέρα κόρης έχουν), προσδίδοντας μια ιδιαίτερη τρυφερότητα στις σκηνές τους.

Η Φραγκίσκη Μουστάκη, κόρη του Περικλή Μουστάκη και της Δώρας Στυλιανέση, ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση, και φέτος θα την δούμε στον ΤΑΡΤΟΥΦΟ του Μολιέρου που θα ανεβάσει ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Κιβωτός.

Ο Έκτορας Λιάτσος, γιος της Λουκίας Πιστιόλα, είναι από τους τάχιστα ανερχόμενους νέους ηθοποιούς, ενώ η μητέρα του βρίσκεται πάντα κοντά του και τον καμαρώνει.

Η κόρη της Αννίτας Σαντοριναίου, Νικολίνα Μουαΐμη, άφησε την Κύπρο και δραστηριοποιείται στην Αθήνα εδώ και χρόνια ως ηθοποιός. Φέτος παίζει στις ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ της Βάνας Πέφανη, μαζί με την Ορόρ Μαριόν Αρζόγλου, κόρη του Κώστα Αρζόγλου, που επίσης κινείται μεταξύ Βρυξελλών και Αθήνας, αφού στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ζει η μητέρα της, η οποία επίσης είναι ηθοποιός.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.