• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΤΣΑΪ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟ RADAR
ΤΣΑΪ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟ RADAR

ΤΣΑΪ ΜΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟ RADAR


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 04/09/2016 10:14
  • Κατηγορία: Άρθρο

H Αναστασία Παπαστάθη και η Μαρία Σκούντζου, είναι δύο επικίνδυνες γυναίκες, που -από 21/10- παγιδεύουν, ληστεύουν και δολοφονούν ανυποψίαστους πελάτες του πανδοχείου τους..

Η Αναστασία Παπαστάθη, γράφει στην Real news:
"Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, ''Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ'' του Αλμπέρ Καμύ, στο θέατρο Radar.
Η σπουδαία Μαρία Σκούντζου κι εγώ, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, προσφέρουμε και εφέτος, τσάι με υπνωτικό στους ανυποψίαστους πελάτες του πανδοχείου, στην Τσεχία του μεσοπολέμου. Στην συνέχεια, ληστεύουμε τα θύματά μας, με συνεργό τον παράξενο υπηρέτη, ( τον Γιώργο Βούτο) και τα ρίχνουμε στο ποτάμι. Στόχος, είναι να συγκεντρώσουμε χρήματα και να φύγουμε μακριά στο νότο, για να συναντήσουμε την θάλασσα και το φως του ήλιου. Τι γίνεται όμως, όταν στο πανδοχείο φτάνει ο Γιαν, (ερμηνεύεται από τον Βαγγέλη Ψωμά), γιος της μητέρας και αδερφός της κόρης, που έλειπε τριάντα χρόνια και δεν τον αναγνωρίζουμε;
Η Μαρία, γυναίκα του Γιαν, (που υποδύεται η Αλεξάνδρα Κουλούρη), διαισθανόμενη τον κίνδυνο αναζητά τον άντρα της. Άραγε θα αποτραπεί το μοιραίο;
Ο Αλμπέρ Καμύ βασισμένος σε αληθινή ιστορία, μεταχειρίζεται τα πρόσωπα και τα πράγματα με τρόπο συμβολικό. Θέτει θέματα, όπως η σχέση του Θεού με τον άνθρωπο, η εξάρτηση μητέρας- κόρης, αφήνοντας ελεύθερο τον θεατή να δώσει την δική του ερμηνεία.
Την μετάφραση, τη σκηνοθεσία και τους φωτισμούς, τους έκανα εγώ, την σκηνογραφία και ενδυματολογία η Ειρήνη Παγώνη και τη μουσική επιμέλεια ο Πάνος Φορτούνας .
Στις 21 Οκτωβρίου, στο θέατρο Radar, ξεκινά ''Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ''."

Real news 4/9/2016


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.