• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΜΠΕΡΤ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΜΠΕΡΤ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΛΜΠΕΡΤ!


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

Χρόνια πολλά κ. Άινστάιν κι ας μην πιστεύετε στον χρόνο κι ας λέτε πως δεν υπάρχει, πως είναι ανθρώπινη επινόηση, που εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες.

Μικρή ήμουν ερωτευμένη μαζί σας. Σε έκθεση στην Πρώτη Γυμνασίου, με τίτλο: "Ποιον θαυμάζω και γιατί;" έγραψα πως είστε το ίνδαλμά μου.

Σας σκέφτομαι συχνά. Ειδικά τέτοιες μέρες. Όταν δεν ξέρω κάτι και ντρέπομαι, έρχεστε συνομωτικά και ψιθυρίζετε: "Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση".

Ύστερα ξεκινάτε ψυχολογική υποστήριξη: "Η λογική θα σε πάει από το Α στο Β. Η φαντασία θα σε πάει παντού" .

Με καθησυχάζετε που αντιπαθώ τις συμβάσεις των γάμων. "Γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια, να δώσεις διάρκεια, σε ένα τυχαίο γεγονός", λέτε κι εγώ σας αγαπώ ακόμη πιο πολύ.

''Αν θες να ζήσεις ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από ένα στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα''.

Αγαπημένε μου Άλμπερτ, (θάθελα να σας πω), εσύ που δήλωσες πως οι εξισώσεις είναι για την αιωνιότητα και τα καθαρά Μαθηματικά είναι η ποίηση των λογικών ιδεών, πες μου την εξίσωση της επιτυχίας. Το εννοούσες άραγε, όταν έλεγες πως ''Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ= δουλειά, Υ= παιχνίδι και Ζ= να κρατάς το στόμα σου κλειστό''; Έτσι είναι λες;

Ζω σε χρόνια επιθετικού σουρεαλισμού, εδώ στην Ελλάδα κ. καθηγητά. Γλιστράω στο παρκέ της καμπυλότητας του χωροχρόνου και με ρουφάνε απανωτές "μαύρες τρύπες" (ξέρετε από αυτά, εσείς..)

Λέγατε: "Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Θεός παίζει ζάρια με το σύμπαν" .

Μην σας στενοχωρήσω, αλλά μάλλον παίζει.

Real news 


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.