• BUZZ
  • Νέα
  • 6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ALL4FUN
6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ALL4FUN

6α ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ALL4FUN


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 19/07/2018 13:23
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Mετά την περσινή μεγάλη επιτυχία των 5ων θεατρικών βραβείων κοινού All4fun στο θέατρο Ιλίσια οι απαιτήσεις μεγαλώνουν για το σάιτ μας, το οποίο κλείνει φέτος το Νοέμβριο τα δέκα χρόνια λειτουργίας του.

Και από την στιγμή που ο πήχυς έχει ανέβει δεσμευόμαστε στο κοινό μας, πως και τα 6α βραβεία θα είναι μια γιορτή για το ελληνικό θέατρο και τους συντελεστές του.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας (σύντομα θ' ανακοινωθούν η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος) και μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Στη ψηφοφορία σας μπορείτε να επιλέξετε όποιες παραστάσεις και συντελεστές τους σας άρεσαν, με την προϋπόθεση ότι παίζονταν από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 31 Μαϊου 2018.

Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι απλή:

Μπορείτε να ψηφίζετε κατά σειρά προτίμησης από 4-10 καλύτερες αντρικές ερμηνείες, από 4-10 καλύτερες γυναικείες ερμηνείες, από 4-10 καλύτερες παραστάσεις και από 4-10 καλύτερες σκηνοθεσίες. Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να επιλέγετε μίνιμουμ 4 σε κάθε κατηγορία.

Επίσης από φέτος καθιερώνεται και ένα νέο βραβείο, για την καλύτερη χορογραφία/κίνηση μιας παράστασης (στο συγκεκριμένο βραβείο μπορείτε να συμμετέχετε προαιρετικά και μπορείτε να επιλέγετε και λιγότερα από 4 άτομα).

Μπορείτε να στέλνετε τις προτιμήσεις σας μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη σελίδα του σάιτ μας στο f.b: https://www.facebook.com/all4fun.gr/

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν μουσικοθεατρικά δρώμενα και θα τιμηθούν και τα πρόσωπα της χρονιάς για το σάιτ μας το 2017, η Έλενα Μεγγρέλη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Και φέτος θα δοθεί βραβείο στην πρώτη σε προτίμηση παιδική παράσταση, αλλά και τα δύο βραβεία, τα οποία εγκαινιάστηκαν το 2016, το βραβείο τύπου (από επιτροπή θεατρολόγων και συντακτών θεάτρου), και το ειδικό βραβείο All4fun για τον πιο εξελίξιμο ηθοποιό της σεζόν 2017-18


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.