• BUZZ
  • Νέα
  • BRAINCO AGENCY. ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ
BRAINCO AGENCY. ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

BRAINCO AGENCY. ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ


3.7/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 04/09/2017 17:12
  • Κατηγορία: Νέα

Η Brainco Agency αναλαμβάνει την πλήρη καλλιτεχνική, επαγγελματική και συμβουλευτική υποστήριξη, αλλά και την νομική εκπροσώπηση των καλλιτεχνών που την εμπιστεύονται, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους.
Η έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα των επαγγελματιών της, έχει την ευθύνη της προώθησης των ταλέντων και δεξιοτήτων των ανθρώπων που θα σταθεί δίπλα τους, με κύριο μέλημά της, την επαγγελματική καταξίωση και τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Εκπροσωπούμε ήδη, έναν πλούσιο κατάλογο σημαντικών καλλιτεχνών και ανθρώπων του πνεύματος, σε κάθε τομέα της Τέχνης. Επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια και διαδικασίες τους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, αυτούς που θα καθοδηγηθούν σωστά από εμάς και μαζί μας θα συναντήσουν τις μεγαλύτερες επαγγελματικές τους ευκαιρίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καθώς διαθέτουμε ένα άριστο δίκτυο συνεργατών σε Ευρώπη και ΗΠΑ, φροντίζουμε για τους πελάτες μας, να εξασφαλίζονται σημαντικά συμβόλαια με αξιόπιστους παραγωγούς, να διασφαλίζονται οι αμοιβές τους, να αποφεύγονται παγίδες και παραπλανήσεις και να προασπίζονται, γενικότερα, τα δικαιώματά τους.

Εργαζόμαστε σκληρά μαζί με τους νέους καλλιτέχνες, αλλά και τους επιχειρηματίες, στον τομέα της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης και της προώθησής τους και είμαστε -με ουσιαστικό τρόπο- δίπλα τους σε κάθε βήμα, γιατί μπορεί το ταλέντο και τα όνειρα του καθενός να είναι σημαντικά, αλλά ο χώρος είναι τόσο αχανής, που αυτά μπορεί να χαθούν. Εμείς στην Brainco Agency, είμαστε διαρκώς δίπλα στους ανθρώπους μας, φροντίζοντας για το παρόν και το μέλλον τους. Όσοι μας εμπιστεύτηκαν, το γνωρίζουν ήδη. Εμείς κάνουμε τα πράγματα να συμβούν!

 

Περισσότερα για την BRAINCO AGENCY εδώ.

e-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.