• BUZZ
  • Νέα
  • ΕΚΤΟΣ 'RING' Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ - ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;
ΕΚΤΟΣ 'RING' Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ - ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;

ΕΚΤΟΣ 'RING' Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ - ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 14/02/2017 14:02
  • Κατηγορία: Νέα

Μία περιπέτεια με την υγεία της είχε η Μαρίνα Καλογήρου και ως εκ τούτου δε θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο «Ring» στο πλευρό του Θανάση Τσαλταμπάση.

Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός υπεβλήθη σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και οι γιατροί της συνέστησαν να απέχει για τους επόμενους δυόμισι μήνες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Έτσι, στην παράσταση, που παρουσιαζόταν με μεγάλη επιτυχία στο Μικρό θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης, το ρόλο της θα ενσαρκώσει η νεαρή ηθοποιός Αγοραστή Αρβανίτη.

Θυμίζουμε πως στο έργο της Γαλλίδας δραματουργού, Λεονόρ Κονφινό, παρουσιάζεται ξανά το ερωτικό μπέρδεμα διαφορετικών ζευγαριών, που παλεύουν μεταξύ τους, τσακώνονται, αλλά και παθιάζονται μέσα από έναν έντονο ρυθμό και μια αισθησιακή χορογραφία. 18 διαφορετικές ιστορίες γεμάτες χιούμορ, συγκίνηση και τρέλα, παιγμένες από δύο μόνο ηθοποιούς. Μια απαιτητική υποκριτική αρένα, σκηνοθετημένη από τον Τσαλταμπάση και βασισμένη στη μετάφραση του Αντώνη Γαλέου, την κινησιολογία της Φρόσως Κόρρου, τα σκηνικά-κοστούμια του Κέννυ ΜακΛέλλαν, τη μουσική του Κώστα Ξενόπουλου και τους φωτισμούς του Νίκου Βλασόπουλου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φρόσω Κόρρου.

Γεωργία Οικονόμου - http://tospirto.net


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.