• BUZZ
  • Νέα
  • Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 13/04/2017 16:16
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Ημερίδα με τίτλο «Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ– ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» διοργανώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 από την Ελληνική Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της «Ανοιχτής Σκηνής 2017» και με την ευγενική υποστήριξη του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.
Θεατρολόγοι, πανεπιστημιακοί, κριτικοί και καλλιτέχνες σκιαγραφούν το θεατρικό τοπίο της πόλης, εντοπίζουν τα προβλήματά του, αναρωτιούνται για τις προοπτικές του, μοιράζονται ιδέες και προτάσεις για το μέλλον του.
Οι εργασίες της ημερίδας θα διεξαχθούν στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οργανωτική Επιτροπή
Σάββας Πατσαλίδης (Πρόεδρος)
Ζωή Βερβεροπούλου
Δηώ Καγγελάρη
Σμαρώ Κώτσια
Γιάννα Τσόκου
Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Τηλ. 6932 180 878


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.