• BUZZ
  • Νέα
  • ΤΟ ΚΘΒΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ
ΤΟ ΚΘΒΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ

ΤΟ ΚΘΒΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 27/12/2016 14:31
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Μια καμπάνια crowdfunding διοργανώνει το ΚΘΒΕ για το Θέατρο Δάσους, που κινδυνεύει από τη φθορά του χρόνου και χρειάζεται επισκευές για να συνεχίσει τη λειτουργία του, αλλά και για να γίνουν επισκέψιμοι οι χώροι , όπου φυλάσσονται σκηνικά και κοστούμια από τις ιστορικές παραστάσεις του θεάτρου, . Έτσι η δεύτερη κρατική σκηνή αποφάσισε να ενταθεί στο πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας «act4Greece», με σκοπό να συγκεντρώσει τα 105.000 ευρώ που απαιτούνται για τις εργασίες.
Το ΚΘΒΕ, μέσα από την αποκατάσταση των ζημιών του Θεάτρου Δάσους, έχει ως στόχο: (α) να καταστεί ικανό να προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό και στους επισκέπτες της πόλης παραστάσεις μεγάλης εμβέλειας με ίδιες παραγωγές, μετακλήσεις και φιλοξενίες θιάσων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, (β) να αποκαταστήσει και να αναδείξει τους κρυμμένους θησαυρούς των φροντιστηρίων, να μυήσει τους μαθητές και το κοινό στον αθέατο κόσμο του θεάτρου, (γ) να προστατεύσει και να διασφαλίσει την στατικότητα των υποδομών, ώστε να είναι σε θέση να υποδεχθεί με ασφάλεια το μέγιστο, σύμφωνα με τη δυναμικότητα του χώρου, αριθμό θεατών.

Το έργο, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, δωρίζεται στους καλλιτέχνες, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς, στο θεατρόφιλο και ευρύτερο κοινό της πόλης και αποτελεί μια κοινή προσπάθεια της κοινωνίας των πολιτών να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την διάχυση του πολιτισμού, της γνώσης, των ιδεών.
Όσοι προσφέρουν για το σκοπό αυτό, ανάλογα με το ποσό της χορηγίας τους, θα λάβουν από μια ευχαριστήρια επιστολή μέχρι προσκλήσεις για τις παραστάσεις του θεάτρου.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.