• BUZZ
  • Νέα
  • ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ LA LA LAND ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ LA LA LAND ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ LA LA LAND ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 17/04/2017 10:02
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Το «La La Land», το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ που συγκίνησε και ενθουσίασε τους θεατές όπου κι αν προβλήθηκε κι απέσπασε έξι Όσκαρ μεταφέρεται στη σκηνή και ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του τον Μάιο από το Hollywood Bowl του Λος Άντζελες. Εμείς στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο TAE KWON DO και στις 10 του ίδιου μήνα στο PAOK SPORTS ARENΑ στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από 100μελή ζωντανή ορχήστρα, χορωδία και jazz ensemble που θα ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας δια χειρός Τζάστιν Χούρβιτς!

Το La La Land αφηγείται την ιστορία δύο νέων σήμερα στο Λος Άντζελες που κυνηγούν το όνειρό τους για να συνειδητοποιήσουν τελικά ότι μόνο η αγάπη αξίζει στη ζωή. Με αναφορές στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ και μια γλυκόπικρη αίσθηση χιούμορ, ο Σαζέλ πέτυχε το στοίχημα, υπογράφοντας ένα μιούζικαλ αλλιώτικο από τα άλλα, αφού στηρίζεται περισσότερο στη μουσική πάρα στα τραγούδια, και μας έκανε να συγκινηθούμε με την αθωότητα αυτού του ζευγαριού, που προσπαθεί να βρει το δρόμο του στη ζωή.


Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 11.00 στο www.viva.gr, στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της Viva.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.