• BUZZ
  • Νέα
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 27/12/2016 16:30
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε φέτος στην οικογένεια και τους φίλους σας; Αν είναι λάτρεις των τεχνών, υπάρχουν λύσεις. Αν δεν είναι ακόμη, μυήστε τους σε έναν καινούργιο κόσμο.

1. Χαρίστε εισιτήρια για το θέατρο. Είναι ένα δώρο ανεκτίμητο που δεν θα σας κοστίσει ακριβά, αφού μπορείτε να βρείτε εισιτήρια ακόμα και με πέντε ευρώ. Επίσης αν διαθέτετε μεγαλύτερο budget, πολλά θέατρα με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, έχουν ειδικές προσφορές, που με ένα ενιαίο εισιτήριο μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις της σεζόν.

2. Αν οι φίλοι σας είναι φανατικοί θεατρόφιλοι ή ασχολούνται με τις τέχνες, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά βιβλία γύρω από το θέατρο στα βιβλιοπωλεία των μεγάλων θεατρικών οργανισμών, όπως το βιβλιοπωλείο του Εθνικού Θεάτρου. Eπίσης τις μέρες των γιορτών, πολλά θέατρα διοργανώνουν bazaar βιβλίων, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε σε πολύ χαμηλές τιμές σπάνιες εκδόσεις.

3. Για προχωρημένους θεατές, μπορείτε να αναζητήσετε DVD θεατρικών παραγωγών, που δεν μπορεί κάποιος να βρει στο ίντερνετ. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να καταφύγετε σε site του εξωτερικού και να κάνετε online παραγγελίες. Όμως επειδή ο χρόνος παράδοσης μπορεί να καθυστερήσει, αν επιλέξετε αυτή τη λύση, βιαστείτε.

4. Ένα έξυπνο δώρο που μπορείτε να κάνετε κυρίως σε γυναίκες, που έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ, είναι να τους αγοράσετε ρούχα ή θεατρικά αξεσουάρ από κάποιο βεστιάριο, την αμερικάνικη αγορά ή second hand καταστήματα, απ’ όπου προμηθεύονται και οι ενδυματολόγοι κοστούμια για τις παραστάσεις. Αν οι φίλες σας αγαπούν το vintage, σίγουρα θα εκτιμήσουν αυτή την επιλογή.

5. Σε περίπτωση που κάποιος φίλος σας ενδιαφέρεται για το θέατρο και πρακτικά, μπορείτε να του κάνετε δώρο ένα σεμινάριο ή έναν κύκλο μαθημάτων, προκειμένου να γνωρίσει και εκ των έσω, τη δημιουργική διαδικασία μιας παράστασης. Χώροι, όπως το Θέατρο των αλλαγών, προσφέρουν τέτοιου είδους ευκαιρίες για ανθρώπους που θέλουν να έχουν μια επαφή με θέατρο.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.