• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 2
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 2

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 2


4.3/5 κατάταξη (6 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 01/11/2016 17:27
  • Κατηγορία: Άρθρο

Αγαπητό μου ημερολόγιο ρόλου, σήμερα τραγουδήσαμε πολύ! Ήρθε ο κύριος Βόμβολος, έκοψε και έραψε. Ανέβασε τόνους κατέβασε τόνους και κάναμε διφωνίες και κανόνες.
Η Διακοπαναγιώτου τα σπάει. Η κοπέλα είναι κάτι ανάμεσα σε Aretha Franklin και Σωτηρία Μπέλου. Και για να σας προλάβω, από κορμί Beyoncé. Το νου σας Θεσσαλονικείς που θα μας έχετε από τις 10 ως τις 20/11!
Ο Μαγδαληνός δικαίως η "πρώτη φωνή". Βαθιά και γεμάτη λαϊκή φωνή.
Και τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τα κορίτσια μου, την Γκόνη και την Μάγδα. Συγγνώμη αγάπες που εξαιτίας μου θα κάνετε δεύτερες, ενώ θα χορεύετε! Δεν είμαι σωστός συνάδελφος.
Και αφού ζήτησα συγχώρεση μπορώ νομίζω να περάσω και στην ίντριγκα.
Ο ΝΙΚΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ! (Whaaat?) Χορεύει εξαιρετικά, τραγουδάει το ίδιο καλά και στο Acting του βάζω 10. Να τον θυμάστε τον Λεκάκη!
Ο Νικόλας ο Μακρής κορίτσια δεν ήρθε...
Σε άλλα νέα, τραγουδήσαμε στην Λίλα "να ζήσει και χρόνια της πολλά", και ο Σήφης, σε έναν αυτοσχεδιασμό μου έδωσε να καταλάβω πως δεν υπάρχει λόγος να μαλώσω μαζί του στην πραγματική ζωή! Όχι λόγω παγκόσμιας ειρήνης, αλλά επειδή όσο ευγενικός είναι, άλλη τόση δύναμη έχει.
Με τον Θάνο συζητούσαμε που θα σουλατσάρουμε, μετά τις παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη. Δε λέω!
Από την μεριά της παραγωγής τώρα, μπορεί το αχτύπητο δίδυμο να έλειπε, αλλά είχαμε τον σκύλο της Αναστασίας, τον Μαξ, που όταν έφυγε η μαμά του για δουλειές έσκουζε (καρδούλες)! Η οποία μαμά του νωρίτερα, άκουγε με ενδιαφέρον λίγο παράμερα τον Όμηρο, που τις έλεγε τον μονόλογό του.
Ο οποίος Πουλάκης -πιστέψτε το είναι αλήθεια- θυμάται τα λόγια της πρώτης ταινίας που έχει παίξει. (Μηχανή του χρόνου θα την κάνω την στήλη)
Το Κιρκάκι καλά! "Μαύρα γυαλιά φορούσε" κατά την είσοδό της στον χώρο των προβών...

ΥΓ: ο Μπαλαφούτης άφαντος σήμερα. Έτρεχε!
ΥΓ2: Εγώ η diva, ακόμη δεν ξεκίνησα το ημερολόγιο, ζήτησα να μου αλλάξουν φωτογραφίες. Αλλά η Σεμίνα ήταν εκεί να με βάλει στην θέση μου!
ΥΓ3: Από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου το κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριά. Εσείς ακόμη δεν πήρατε εισιτήριο;;

https://www.ticketservices.gr/event/Ayth-h-nyxta-menei/?eventid=2343&showid=19950

Διαβάστε επίσης:

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 1


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.