• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 6
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 6

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 6


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Παρασκευή, 11/11/2016 18:07
  • Κατηγορία: Άρθρο

Αγαπητό μου ημερολόγιο ρόλου! Σε άφησα λίγο στην άκρη, ελπίζω να με συγχωρείς! Ήρθαμε Θεσσαλονίκη. Κάποιοι με αεροπλάνο (Γκόνη μωρό μου!) και κάποιοι με βαν! Άλλοι έκαναν στάση να φάνε θαλασσινές λιχουδιές στον Μακρύγιαλο Πιερίας και άλλοι την έβγαλαν με τυρόπιτα στην Λαμία. Ο καθένας έκανε τις επιλογές του. Όπως και να χει ήταν σαν πενταήμερη. Τραγουδήσαμε, κοιμηθήκαμε, βγάλαμε σέλφι.

Φτάσαμε Θεσσαλονίκη! Πήγαμε κατευθείαν στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριά, τεχνική πρόβα, μετά τζενεράλε και μετά ο καθένας πήγε στο κρεβάτι του! Όχι όλοι! Έχουμε και σουρτούκια στον θίασο, που πήγαν για έναν πατσά και γύρισαν πρωί. Χαρά στο κουράγιο τους!
Την επομένη τα κορίτσια μας και ο Μαγδαληνος πήγαν για μαλλιά και νύχια! Έκαναν μια γύρα και σε τοπικές εκπομπές, ήπιαν φραπέ και πήραν τον δρόμο προς το θέατρο. Κάπου εκεί τους συνάντησα και γω. Λέτε να με αποφεύγουν για να μην βγάζω τα άπλυτα τους στην φόρα;; (τζαστ τζοουκινγκ!)


Άγχος, τεχνικές πρόβες στα τραγούδια (αυτό που λένε στις συναυλίες ''στον ήχο για εσάς ο τάδε, για εμάς ο δείνα'' ισχύει!), η Κίρκη μας έδωσε κάποιες τελευταίες διορθώσεις και τώρα αρχίζει το καλό. Αυτό το χιλιοειπωμένο ''κάνουμε καλά καμαρίνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω''.

Ξεκινάω, λοιπόν, από την κατανομή των καμαρινιών. Διακοπαναγιώτου, Μπακλέση, Γκόνη και Πένσου στο μεγάλο. Ο Νικόλας ο Μακρής μαζί μου στο δεύτερο μεγάλο (κλέβω λίγη δόξα και βγαίνω και γω καμιά φωτογραφία, ξέρεις τώρα!) Ο Σήφης με τον Μαγδαληνό σε μια καμαρούλα μια σταλιά τα δυο τους και από ένα, εξ ίσου μικρό, ο Θάνος και ο Πουλάκης. Ο Λεκάκης δεν έχω καταλάβει ακόμη που ντύνεται(!).

Η ίντριγκα τώρα. Η Λίλα και ο Νικόλας ο Μακρής αποφάσισαν να κάνουν πρόβα στο καμαρίνι μου, οπού εντάξει και όλα καλά είμαστε ευγενικοί και έχουμε τρόπους, αλλά ρε παιδιά Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!! (έτσι δεν πάει;)
Μη βρίσκοντας λοιπόν εγώ που την μάσκαρα βάλειν, πηγαίνω και κατσικώνομαι στα κορίτσια, που τους έδωσα και ένα σεντόνι οπότε δεν μπορούσαν να μου πουν κάτι. Εκεί πήρα συνεντεύξεις από όλες τους, τις οποίες θα δημοσιοποιήσω αργότερα σε άλλο μέσο. Εν τω μεταξύ ο Πουλάκης ήταν ήδη έτοιμος, ο Σήφης με τον Μαγδαληνό έπαιζαν ζάρια (για το έργο ρε τι μας πέρασες!), ο Λεκάκης πέρα δώθε στην σκηνή και ο Θάνος με την πόρτα του κλειστή. Εγώ ακόμη δεν έχω βάλει ούτε καν το παντελόνι του ρόλου μου!!

Επιτέλους κάποια στιγμή αποφάσισαν να σταματήσουν την πρόβα. Ντύνομαι λοιπόν, και έρχεται η Κίρκη να κάνει και αυτή πρόβα! Ε ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΖΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ??

Τέλος πάντων τι τα θυμάμαι και αναπαράγω τα νεύρα μου; Η πρεμιέρα πήγε περίφημα!! Ακούσαμε πολύ πολύ όμορφα λόγια, να έρθετε και σεις να ακούσουμε κι άλλα! Συγκινηθήκαμε και πήγαμε για πίτσες και ποτά!!!

ΥΓ: Η Σεμίνα μαζί μας Θεσσαλονίκη, στήριγμα και τρίτο μάτι!
ΥΓ2: Ο Μπαλαφούτης τρέχει!
ΥΓ3: Η Κίρκη ευχαριστημένη (λέω εγώ τώρα!)
Φιλιά,
Aleko_T!

Διαβάστε επίσης:

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 5

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 4

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 3

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 2

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΡΟΛΟΥ DAY 1


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.