ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ


5.0/5 rating 1 vote

Eσείς τι θα κάνετε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ; Αν δεν άντεχετε την πολυκοσμία και την κίνηση της νυχτερινής Αθήνας, μπορείτε να πάτε στο θέατρο.

Σκεφθείτε τι ωραία ιδέα είναι να δείτε μια μεταμεσονύκτια παράσταση...

Την προηγούμενη δεκαετία οι μεταμεσονύχτιες ήταν πολύ της μόδας. Τα τελευταία χρόνια λόγω της μεγάλης κρίσης, είναι αρκετά δύσκολες, καθώς οι περισσότεροι θεατές δεν έχουν τρόπο μετακίνησης μετά τη λήξη των συγκοινωνιών.

Όμως μερικά θέατρα επιλέγουν να παίζουν αυτή την περίεργη ώρα κι έτσι όσοι ξενύχτηδες δεν αντέχουν τα ποτά, τα τσιγάρα και τη δυνατή μουσική, μπορούν να έχουν μια καλή εναλλακτική εξόδου.

Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε κάθε Παρασκευή και Σάββατο να επισκεφτείτε το Ακροπόλ όπου παίζεται η θεατρική μεταφορά του DOGVILLE του Λαρς φον Τρίερ, σε σκηνοθεσία της Έφης Γούση ή τις ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ της Βάνας Πεφάνη στην Κοράη 4 δίπλα στο σινεμά ΑΣΤΥ, ένα έργο που αναφέρεται στην κακοποίηση και στη βία που υφίστανται οι γυναίκες.

Αν πάλι θέλετε, μπορείτε να δείτε την ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ του Αλμπέρτο Κονεχέρο σε σκηνοθεσία Κ. Ασπιώτη στο Θέατρο Κιβωτός, που εμπνέεται από τη ζωή του Ραφαέλ Ροντρίγκεθ Ραπούν, συντρόφου του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα τα τελευταία χρόνια της ζωής και των δύο, ή την κωμωδία του Δημήτρη Κουρούμπαλη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟΥ που εκτυλίσσεται σε ένα μπαρ όπου κανείς δεν μένει χωρίς ταίρι. Οι συγκεκριμένες παραστάσεις παίζονται μόνο τα μεσάνυχτα Παρασκευής.

Ενώ η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Ή ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ της Ξ. Ταβουλαρέα που βασίζεται στο φιλοσοφικό αφήγημα του Φ. Πεσόα «Η ώρα του διαβόλου», παίζεται αντιστοίχως, μόνο κάθε Σάββατο, στο Τσάι στη Σαχάρα.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.