ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ ΛΑΕΡΤΗΣ

ΜΑΛΚΟΤΣΗΣ ΛΑΕΡΤΗΣ
 • Βιογραφικό

  Επάγγελμα: Ηθοποιός

  Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1995. Σπούδασε πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στο Ωδείο Αθηνών.
  Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Β. Θεοδωρόπουλο (Αχαρνείς του Αριστοφάνη, Οι σεξουαλικές νευρώσεις των γονιών μας του Λ. Μπαίρφους, Τα κοκκινομπλέ πατίνια του Σ. Τσιώλη, Οθέλλος του Σαίξπηρ), Μ. Φριντζήλα (Κατερίνα Ισμαΐλοβα, Η Λαίδη Μάκβεθ του Μτσενσκ), Γ. Χουβαρδά (Κλαβίγκο του Γκαίτε), Λίλο Μπάουρ (Χειμωνιάτικο Παραμύθι του Σαίξπηρ, Ο Ελαφοβασιλιάς του Κ. Γκότσι), Στ. Φασουλή (Φωνή από Φως - Μαρινέλλα, Σκηνές του δρόμου του Ε. Ράις, Ελίζα της Ξ. Καλογεροπούλου), Γ. Μπέζο (Τα σκουπίδια του Γ. Ξανθούλη), Κ. Δαμάτη (Η Τρελή του Σαγιώ του Ζ. Ζιρωντού), Κ. Τσιάνο (Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη, Mizerere του Π. Πασχίδη, Φοιτηταί του Γ. Ξενόπουλου, Κούκου του Φεντώ, Όρνιθες του Αριστοφάνη), Χρ. Λύγκα (Οι Εξόριστοι του Τζ. Τζόυς), Γ. Κόκκο (Ορέστεια του Αισχύλου), Δ. Οικονόμου - Μ. Καντιφέ (Εδώ Λιλιπούπολη της Ρ. Καπετανάκη), Β. Νικολαΐδη (Ειρήνη του Αριστοφάνη), Β. Μυριανθόπουλο (High Energy του Γ. Μπακόλα), Γ. Μιχαλακόπουλο (Ο Πάππος μου ήτο Ασιάτης του Ιονέσκο), Δ. Χρονόπουλο (Αχαρνείς του Αριστοφάνη, Η σιωπηλή γυναίκα του Μπ. Τζόνσον), Β. Σειληνό (Χασάπη… γράμματα του Α. Πυριόχου), Γ. Δαλιανίδη (Πλατεία του ίδιου), Κ. Κινή (Λειτουργία κάτω από την Ακρόπολη του Ν. Βρεττάκου) και με τους σκηνοθέτες-χορογράφους: Δ. Παπάζογλου (Οι φωνές μου, σε κείμενα Γ. Ξανθούλη), Ι. Σιδέρη (Το Δάσος των Αγγέλων, διασκ. Ι. Σιδέρης, Ορέστης του Ευριπίδη).
  Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες: Το φιλί της ζωής του Ν. Ζαπατίνα, Alter Ego του Ν. Δημητρόπουλου, Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος του Α. Καφετζόπουλου, Λίστα γάμου και Οι θεατρίνες του Π. Πορτοκαλάκη, Μπραζιλέρο του Σ. Γκορίτσα, Ισόβια του Γ. Δαλιανίδη.
  Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Άμυνα ζώνης (σκην. Φ. Τσίτος).
  Έχει γράψει μουσική για τις παραστάσεις: Εγώ ελπίζω να τη βολέψω, Εχθροί εξ αίματος, Οι σεξουαλικές νευρώσεις των γονιών μας, Θοδωρής, ετών 33μχ, Χειμωνιάτικο Παραμύθι, Οι Εξόριστοι, Παναγία των Παρισίων, Ο Πάππος μου ήτο Ασιάτης και για την ταινία Χωρίς Λόγο του Α. Ανδρίτσου. Συνέθεσε μουσική και ήχους για το video dance CICHA της Τερέζας Παπαμιχάλη και της Όλιας Λυδάκη.

 • Buzz

 • Αρθρογραφία

 • Φωτογραφίες

 • Βίντεο

 • Τώρα

 • Παρελθόν

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.