ΠΑΠΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΠΠΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 • Βιογραφικό

  Επάγγελμα: Ηθοποιός

  Η Χριστίνα Παππά γεννήθηκε το 1970 στο Βόλο όπου και μεγάλωσε αλλά ήρθε στην Αθήνα για να ακολουθήσει την καριέρα της ηθοποιού.Σπούδασε στη Δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη με τη Linda Cressel.
  Έχει παίξει σε πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και την Ιταλία όπου έζησε για κάποια χρόνια. Ήταν επίσης μέλος της διεθνούς φήμης Ιταλικής θεατρικής ομάδας "Zelig". Στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως "Μια κυριακή στη Νέα Υόρκη", "Ο πρωτάρης και η πρωτέζα", "Ο κουρέας της Ρηγίλης", "Ο κύριος της κυρίας υπουργού", "Μαίρη Μαίρη", "'Οτι πείτε υπουργέ μου" κ.α. Ακόμα, εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως "Η αγάπη της γάτας", "Άφρικα", "Λάμψη", ¨Καλημέρα ζωή", Τμήμα ηθών", "Οι δρόμοι της πόλης", "Ανατομία ενός εγκλήματος", "Ζωή πατίνι", Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα", και πολλές άλλες. Παρουσίαζε τις καθημερινές εκπομπές "Καυτές παραλίες" στον ΑΝΤ1 και "Μετά μεσημέρι" στην ΕΡΤ3.
  Τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετειχε στις ιταλικές τηλεοπτικές σειρές "Incantesimo" (ΡΑΙ2), "Tisana Boom Boom" (ΡΑΙ2), και "Sotto Casa" (RAI1).
  Είναι ένας πολυπράγμων χαρακτήρας που χαίρεται να αναλαμβάνει και να φέρει εις πέρας πολλαπλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Αγαπάει πολύ το θέατρο και την τηλεόραση αλλά πιο πολύ αγαπάει το γιο της Δημήτρη στον οποίο έχει και τρομερή αδυναμία .Επιχειρηματίας, ηθοποιός και πάνω απ' όλα μητέρα ξέρει να συνδυάζει την καριέρα, με την κοινωνική ζωή αλλά και την ανατροφή του γιού της, ο οποίος παρότι 25 ετών η Χριστίνα τον βλέπει ακόμα σαν παιδί και δεν του χαλάει χατίρι. Χαρακτήρας με πολλές εκπλήξεις μπορεί να είναι γλυκιά όσο ένα γατάκι και αυστηρή όσο μία δασκάλα χορού.

 • Buzz

 • Αρθρογραφία

 • Φωτογραφίες

 • Βίντεο

 • Τώρα

 • Παρελθόν

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.