ΨΥΧΡΑΜΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΨΥΧΡΑΜΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
 • Βιογραφικό

  Επάγγελμα: Ηθοποιός

  Γεννήθηκε το 1987. Η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι κάτοχος dip LCM (IN PERFORMING IN MUSIC THEATRE). Είναι τελειόφοιτος του μουσικού σχολείου Ιλίου και απόφοιτος με Αριστείο της Δραματικής Σχολής «Μαίρη Βογιατζή Τράγκα».
  Από το 1991 παρακολουθεί μαθήματα κλασικής κιθάρας και τραγουδιού με τον κ. Δη-μήτρη Τυπάλδο και από το 1999 παρακολουθεί μάθημα φωνητικής με τον κ. Πάνο Δήμα. Ακόμα, έχει σπουδάσει χορό (Λάτιν, Μπαλέτο, RnB) στις σχολές Π. Μεταξόπουλου, Φ. Ευαγγελινού και Α. Σμαραγδάκη.
  Από το 1991 έως σήμερα είναι μέλος της παιδικής χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου. Έχει συμμετάσχει σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Μ. Θε-οδωράκης, Δ. Γαλάνη, Χ. Αλεξίου, Α. Πρωτοψάλτη, Δ. Τσακνής Γ. Νταλάρας κ.α.) και στο εξωτερικό (το 1994 στην Πορτογαλία σε μουσικό διαγωνισμό για παιδιά και το 1999-2000 για τον απόδημο Ελληνισμό στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ.) Ακόμα, έχει συμμετάσχει στη δισκογραφία της χορωδίας («Λούνα πάρκ», «Χάρτινο φεγγάρι», «Είναι καιρός», «Δες τη λαμπρό φεγγάρι», «Ολύμπια», κ.α.)
  Το 1995 – 1996 συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Μελωδία της Ευτυχίας»με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη.
  Το 1997 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα στο CD «Θεσσαλονίκη – Γιάννενα με δυο παπούτσι πάνινα», και συμμετείχε και σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
  Το 2003 – 2004 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Grease» στο θέατρο Λαμπέτη με τη Σμαρούλα Γιούλη σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου και Βασιλικής Ανδρίτσου. Α-κόμα, συμμετείχε στην Τηλεταινία «Πυξίδα» σε σκηνοθεσία Κ. Παπαχαραλάμπους και στις σειρές «Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι» «Νταντά» και «Safe Sex».
  Το 2005 έλαβε μέρος στη Θεατρική παράσταση «Ο Βιολιστής Της Στέγης» στο θέατρο Βεάκη με τον Γρηγόρη Βαλτινό σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.
  Το 2006 – 2007 συμμετείχε στη Θεατρική παράσταση «Το Μαγαζάκι Του Τρόμου» στο θέατρο Κιβωτός σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου και Βασιλικής Ανδρίτσου
  Το 2007-2008 συμμετείχε με τον Διονύση Τσακνή σε συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.
  Το 2009 τραγουδούσε στην Ακτή Πειραιώς με τους Β. Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.α.
  Το 2009-2010 πρωταγωνιστεί στο Musical «RENT» στον ρόλο της Mimi, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου στο θέατρο χώρα-σφεντόνα.
  Το 2010 συμμετείχε στο Talent show «Greek Idol»
  Το 2010-2011 συμμετέχει σε εμφανίσεις με τον Δ. Μητροπάνο και την Π. Ζήνα στην Ιερά οδό.

 • Buzz

 • Αρθρογραφία

 • Φωτογραφίες

 • Βίντεο

 • Τώρα

 • Παρελθόν

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.