• BUZZ
  • Άρθρο
  • Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ONLYTHEATER


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 07/05/2016 12:00
  • Κατηγορία: Άρθρο

Το 2004-5 στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, κάναμε τον «Ήχο του όπλου» της Λ. Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Β. Νικολαΐδη, με τον Ν. Πουρσανίδη και την Λ. Πιστιόλα. Η πρώτη φορά που ανέβαινε το έργο, μετά την θρυλική παράσταση του Κ. Κουν. Έπαιζα τον Γιαννούκο, τον αλαφροΐσκιωτο της υπόθεσης. Ο Ν. Πουρσανίδης με είχε προτείνει στον Βασίλη. Θυμάμαι στην πρώτη οντισιόν για το ρόλο, είχαμε γελάσει πάρα πολύ, γιατί εγώ άλλαζα τη φωνή μου, χωρίς να ξέρω γιατί. Νόμιζα ότι έτσι έπρεπε, επειδή ο Γιαννούκος ήταν ένα παιδί κάπως χύμα. Είχα πολύ άγχος, αλλά ο Β. Νικολαΐδης με το χιούμορ και τις γνώσεις του, με βοηθούσε να το ξεπεράσω. Ήταν πολύ τρομακτική η πρώτη μέρα, στην πρεμιέρα. Λίγο πριν βγω, μονολογούσα: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Πας καλά;». Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και είχε επιτυχία η παράσταση. Μέσα από αυτή την εμπειρία κατάλαβα ότι, αν θες να λέγεσαι ηθοποιός, πρέπει κάθε μέρα να περνάς τεστ αντοχής.
Μπορεί πάντα να δηλώνω φαν του κινηματόγραφου, είναι μεγάλη αγάπη, αλλά το θέατρο είναι η βάση και σε πάει ένα βήμα παραπέρα υποκριτικά.
Σκέφτομαι, λοιπόν, τον τέλειο συνδυασμό. Τι ωραία θα ήταν, να παιχτεί ο «Ήχος του όπλου» στο σινεμά. Θα ήθελα να το κάνω τόσο πολύ!

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.