ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ

homebig: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ
afisa: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ

 • Σύνοψη

  Η νέα θεατρική χρονιά θα βρει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο Μουσούρη, με δυο έργα.
  Το ένα από αυτά ξεκινά από τα μέσα Οκτωβρίου, όπου θα συναντηθούν για πρώτη φορά μέσα στην πολυετή πορεία τους, με την κορυφαία ηθοποιό, Λυδία Κονιόρδου, στο σύγχρονο έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν, «Και τώρα οι δυο μας». Η σκηνοθεσία και η διασκευή είναι του Γιώργου Κιμούλη.

  Είδος: Κοινωνικό
  Διάρκεια: 120' με διάλειμμα

  Πότε

  Πρεμιέρα: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 21:00
  Τετάρτη: 19:00
  Πέμπτη: 21:00
  Παρασκευή: 21:00
  Σάββατο: 18:00, 21:00
  Κυριακή: 21:00
  Τελευταία παράσταση: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017

  Πού

  Ώρες Ταμείου:

  Τρίτη – Κυριακή: 10:30 – 13:30, 17:00-21:30

  Εισιτήρια

  Τιμή εισιτηρίου: Τετάρτη & Πέμπτη: €20, €17, €14 (φοιτ., νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών), €10 (ανέργων) Παρασκευή: €20, €17, €14 (φοιτ.) Σάββατο: €22 (βραδινή γενική είσοδος), €17 (λαϊκή απογευματινή γενική είσοδος), €14 (φοιτ.) Κυριακή: €20, €17, €14 (φοιτ.)
  Προπώληση εισιτηρίων:

  Στο ταμείο του θεάτρου Μουσούρη, στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο tickethour.com και στο τηλέφωνο 210 893811. 

  Κριτική Κοινού

  0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)
 • Ο Αντρέϊ Γκλάντγκοφ είναι πολιτικός μηχανικός και διευθυντής σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρία. Η Νατάσα Γκλάντγκοφ είναι διανοούμενη και εργάζεται σε βιβλιοθήκη. Τους συναντάμε έπειτα από είκοσι χρόνια γάμου, με το 16χρονο παιδί τους να βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Εκείνος, προκειμένου να αναρριχηθεί κοινωνικά, πάτησε επί πτωμάτων, ξεπουλώντας κάθε ηθική αρχή και αξία. Και η σύζυγός του ακολούθησε ως συνεργός σ' αυτή την πορεία του, με μοναδικό της άλλοθι, το μέλλον του παιδιού τους. Αυτό το τεράστιο πάθος για δύναμη και εξουσία στο εργασιακό χώρο, θα φέρι το ζευγάρι σε αντιπαράθεση με την ίδια την οικογένεια, θα έρθουν ακραίες συγκρούσεις, μέσα σ' ένα παιχνίδι εσωτερικής επιβίωσης.
  Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν χαρακρηρίζει το «Και τώρα οι δυο μας», ως ένα έργο για δυο εγωιστές με θύμα και των δυο, το παιδί τους. «Με το έργο μου φέρνω στην επιφάνεια το μόνιμο πρόβλημα στις σχέσεις γονιών και παιδιών, αλλά και μέσα στο ίδιο το ζευγάρι».
  Μέσα από την οξυδερκή ματιά του συγγραφέα, γινόμαστε μάρτυρες της σημερινής πραγματικότητας, όπου άνθρωποι πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, με εμμονές για εξουσία, δημιουργούν σταδιοδρομίες επί πτωμάτων, καταστρέφοντας ζωές.

 • Συντελεστές

  Συγγραφέας: GELMAN ALEXANDER
  Σκηνοθέτης: ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Κοστούμια: ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Παραγωγή:

  Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης

 • Buzz Παράστασης

Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.