Νέα
'ΓΡΑΜΜΑ Σ' ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ' ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ. Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
- 
	
Η προπώληση για την παράσταση 'Γράμμα σ’ έναν άντρα', σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ουίλσον, με πρωταγωνιστή τον Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ, ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου.
 
'ΑΘΛΙΟΙ' ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΘΕΜΙΔΑΣ ΜΑΡΣΕΛΛΟΥ
- 
	
Τους «Άθλιους» (Les Miserables), πρόκειται να σκηνοθετήσει τον Ιανουάριο του 2018 για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Θέμις Μαρσέλλου.
 
ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ GRAND PRIX ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ
- 
	
Το 40o Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας στην όπερα, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο 2017, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.
 
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΘΡΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΑΚΗ
- 
	
Το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017 έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Φακής σε ηλικία 73 ετών, ο οποίος έπασχε από καρκίνο.
 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 'ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ' ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
- 
	
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου εγκαινιάζει την ενότητα «Άνοιγμα στην πόλη» και σε συνεργασία με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει την πλατφόρμα δράσεων: «Γεφυρώνοντας τις διαφορετικότητες». Έρχονται τέσσερις νέες παραστάσεις!
 
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ
- 
	
Συνεχίζονται οι παραστάσεις μουσικής στο θέατρο Ολύμπια, με εξαιρετικά σχήματα και σολίστ.
 
ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ Σ.Ε.Η.
- 
	
Η ιστορία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βήμα - βήμα.
 
THE DREAM SERIES: IN THE EYES OF GOD - ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΣΤΟ ΔΘΠ
- 
	
Μια παράσταση-ολονυχτία που σηματοδοτεί τη σχέση του ανθρώπου με το σκοτάδι και το φως.
 
ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ, ΓΕΩΡΓΑΚΑ ΣΤΟΝ REAL FM
- 
	
Δύο σπουδαίες προσωπικότητες της Τέχνης και μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, πρωταγωνιστούν στο Feeling good της Σεμίνας Διγενή.
 
O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ TANZTHEATER
- 
	
Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός χορογραφεί τον θίασο της θρυλικής Πίνα Μπάους.
 











