• BUZZ
  • Νέα
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ CONTRACTIONS
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ CONTRACTIONS

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ CONTRACTIONS


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 30/11/2015 13:44
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Νέα

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης CONTRACTIONS, έργο του πολυβραβευμένου Μάικ Μπάρτλετ, που σκηνοθετεί η Πέμη Ζούνη και παρουσιάζεται στο θέατρο Αλκμήνη κάθε Τετάρτη στις 21.30.

Οι δύο πρωταγωνίστριες του έργου, Αγγελική Παρδαλίδου και Αναστασία Χαριτίδου αναφέρουν: "Η επίσημη πρεμιέρα ήταν μια αφορμή να παρουσιαστεί το έργο σε ανθρώπους του χώρου που εκτιμούμε, σε φίλους και συνεργάτες! Ήταν μια υπέροχη βραδιά! Η δαιμόνια γραφή του Μάικ Μπάρτλετ ,σε συνδυασμό με τη δουλειά μας ,απέσπασαν θερμά, συγκινητικά και εύστοχα σχόλια, χειροκροτήματα, συγχαρητήρια, και πολλές αγκαλιές! Κάποιες από αυτές τις αγκαλιές αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες! Η ευγνωμοσύνη μας στην Πέμη είναι δίχως όρια και η συγκίνησή μας που επικοινωνήθηκε η παράστασή μας σε ανθρώπους και καλλιτέχνες που θαυμάζουμε, πολύ μεγάλη. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν απεικονίζουν το φωτεινό κομμάτι αυτής της βραδιάς: τη χαρά της συνάντησης! Το σκοτεινό κομμάτι είναι το ίδιο το έργο του Μπάρτλετ. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ για την παρουσία τους, αλλά και όλους όσους ήθελαν να έρθουν και δεν τα κατάφεραν. Μας ευχήθηκαν και τους περιμένουμε σύντομα!"

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους από τους καλεσμένους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Θοδωρή Αθερίδη, Γιάννη Βούρο, Τάσο Χαλκιά, Μελίνα Κανά, Κωνσταντίνα, Όμηρο Πουλάκη, Βασίλη Μπισμπίκη, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Φρόσω Κορού, Σπύρο Μπιμπίλα, Ζαχαρία Ρόχας, Έμη Λιβανίου, Άννα Κουρή, Δημήτρης Γκουτζαμάνη, Κέλλυ Σταμουλάκη, Μαυρίκιο Μαυρικίου, Δημήτρη Λάλο, Τάκη Τζαμαργιά, Νικόλαο Μπράβο, Άννα Παπαμάρκου, Μαρίνα Ρώμα και πολλοί άλλοι φίλοι και συνεργάτες.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.