ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟΙ


3.3/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

Η ομάδα Νοσταλγία βρίσκεται σε αναζήτηση πέντε ηθοποιών για την παραγωγή “Ονέγκιν” του Α. Πούσκιν που θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ “Θεατρικές Συνθέσεις” του Beton7 τον Μάιο του 2017 (τέσσερα Δευτερότριτα, ξεκινώντας από 8 Μαΐου), σε σκηνοθεσία Τώνιας Ράλλη. Οι πρόβες θα ξεκινήσουν αρχές Φεβρουαρίου του 2017 και θα είναι δύο αν εβδομάδα (και ώρες 10:00-15:00 ή 11:00-16:00). Θα χρειαστεί μια επιπλέον διαθεσιμότητα το δεκαπενθήμερο πριν την πρεμιέρα, σε συνεννόηση με το χώρο και το θίασο που θα σχηματιστεί.
Όλος ο θίασος θα πρέπει να τραγουδάει (εξοικείωση με πολυφωνία είναι ένα συν). Μουσικά όργανα επίσης θα εκτιμηθούν, χωρίς να είναι προϋπόθεση για την επιλογή. Η δουλειά θα εμπεριέχει αρκετή κίνηση και αυτοσχεδιασμό και θα αποτελέσει μια πρώτη εκδοχή προσέγγισης του έργου (η συμμετοχή στις "Θεατρικές Συνθέσεις" έχει σαν στόχο την εκκίνηση μιας ερευνητικής δουλειάς επάνω στον "Ευγένιο Ονέγκιν"). Οι πρόβες θα είναι συλλογικές και όχι "σπαστές" και η παράσταση θα απαιτεί βαθιά κατανόηση των ιδεών του έργου και αντίληψη της δυναμικής του θιάσου, γι' αυτό και η παρουσία σας σε όλες τις πρόβες ανελλειπώς είναι βασική προϋποθεση για την επιλογή σας.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μαζί με 2 φωτογραφίες τους προκειμένου να συμμετάσχουν σε εργαστηριακή ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη του 2016.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.