ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΦΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΦΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Η ομάδα «η ώρα των παιδιών», μια ομάδα που αποτελείται από παλαιότερους αλλά και νεότερους ανθρώπους του θεάτρου και τον ευρύτερο χώρο των τεχνών, αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διαχείριση του θεάτρου Βαφείο. Φιλοδοξία της να συστήσει εκ νέου τον ιστορικό αυτό θεατρικό χώρο στο κοινό και να τον μετατρέψει σ' ένα θεατρικό στέκι για τη σύγχρονη δημιουργία της εποχής μας.
Από τον Ιανουάριο του 2017 ανακοινώνονται τρεις διαφορετικές θεατρικές περίοδοι, στις οποίες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλλιτεχνικές ομάδες ή μεμονωμένο καλλιτέχνες που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους:

Ιανουάριος - Φεβρουάριος
Περίοδος που θα επικεντρωθεί σε ποικίλες θεατρικές και καλλιτεχνικές δράσεις
Μάρτιος - Απρίλιος - Μάιος
Περίοδος που θα κινηθεί σε έργα από το Σύγχρονο Θέατρο
Σεπτέμβριος - Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος
Περίοδος αφιερωμένη στις καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις
ανθρώπινες σχέσεις σε οποιαδήποτε εποχή ή συνθήκη
Παράλληλα, θα διοργανωθούν σεμινάρια, εκθέσεις, αφιερώματα σε καλλιτέχνες, προβολές ταινιών, μουσικές βραδιές και παρουσιάσεις βιβλίων. Επίσης, θα φιλοξενηθούν για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, καλλιτέχνες και θεατρικές ομάδες από άλλες χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους στο τηλέφωνο 6944 418987 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.