• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΑΕΡΙΚΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΓΚΑΜΑΣ
ΑΕΡΙΚΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΓΚΑΜΑΣ

ΑΕΡΙΚΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΓΚΑΜΑΣ


5.0/5 rating 1 vote

'Οταν τη γνώρισα, χτύπησε ένα παράξενο αλάρμ μέσα μου. Απέναντί μου, ήταν τα πιο διεισδυτικά μάτια που είχα δει ποτέ.

Πρώτα δευτερόλεπτα που συνειδητοποιείς ότι ξεκινάς να αγαπάς κεραυνοβόλα, έναν ξένο άνθρωπο. Της το λέω, Γελάει. Η έναρξη των εργασιών του μεγάλου έρωτα, έγινε στην ''Σταματία'', εκεί που η -όχι τόσο εξωστρεφής- κωμικότητά της ισορρόπησε μαγικά με τη δραματικότητα. Με συγκίνησε βαθειά και στον ''Αρίστο'', την περιμένω πως και πως στην ''Κάσσυ'' τον Απρίλιο.
Η Λένα είναι πολύτιμο πλάσμα στον πλανήτη. Είναι η συμμαθήτρια στο Γυμνάσιο, που μ’ αυτήν σχεδιάζεις πάντα το καλύτερο σκασιαρχείο. Είναι η φίλη που μαζί της θα αράξεις, βλέποντας ταινίες και τρώγοντας σοκολάτες εναλλάξ με τσιπς. Είναι η συνάδελφος που θα σε φέρει στα ίσα, μετά την απόλυσή σου. Είναι η συνεργός που θα σπάσετε μαζί το αυτοκίνητο του ψεύτη γκόμενου. Είναι αυτή που θα γλεντήσεις μαζί της μέχρι πρωίας και θα γυρίσεις στο λάθος σπίτι ταπί και ψύχραιμη.
Η Λένα επειδή προέρχεται από πολλούς πλανήτες μαζί, είναι τέλεια διασταύρωση προηγμένων έμβιων όντων. Ό,τι σου χρειάζεται, για να βελτιωθείς.
Εσείς πιστεύετε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, σε όλα τα έργα; Πιστεύετε στις ανοησίες των δελτίων τύπου, ότι και καλά, πρωταγωνιστεί σε όλα η Ελένη Ουζουνίδου;
Εμ… δεν είναι έτσι, αθώοι μου θεατές, η Λένα είναι καμμιά εικοσαριά άτομα μαζί. Αγνά κορίτσια, θείτσες, μαινάδες, αγίες, αλήτισες, μαμάδες, δολοφόνισσες, οδαλίσκες, αντάρτισες, γεροντοκόρες, επαναστάτριες, ερωμένες, γιαγιάδες και ...και
Όπως και να σας συστηθεί, ποτέ μην πιστέψετε ότι τη μάθατε.
Η Ουζουνίδου είναι αερικό ευρείας γκάμας!


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.