• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ


5.0/5 rating 1 vote

  • Ημερομηνία: Τρίτη, 20/10/2015 10:21
  • Κατηγορία: Άρθρο

Η Ιωάννα Αγγελίδη, γράφει για την «Επίσκεψη της γηραιάς κυρίας» του Ντύρρενματ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, στο θέατρο Βεάκη και για την Αθήνα που μοιάζει με το Γκύλλεν.

Η φετινή σεζόν άρχισε για μένα, με μια μουσική παράσταση που ίσως επαναληφθεί μέσα στο χειμώνα, τη ΓΕΡΜΑ, ''μια συμφωνική - σκηνική μπαλάντα σε τρεις πράξεις'', συνεχίζεται δυναμικά με την ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ και μετά, παίρνει σάρκα και οστά η ΒΑΣΣΑ ΖΕΛΕΣΝΟΒΑ: ένα σκληρο έργο του Γκόρκι που διαδραματίζεται σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον τρομοκρατίας, στο θέατρο Altera Pars σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν και πάλι, που τον αγαπώ και τον εμπιστεύομαι.
Είμαι πολύ χαρούμενη, που η ΓΗΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑ, μας "επισκέπτεται" με το σαρδόνιο, μαύρο χιούμορ της και δεύτερη σεζόν. Ευκαιρία και για μας τους ηθοποιούς να επισκεφτoύμε ξανά την κωμόπολη του Γκύλλεν, να τη γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα και να τη ζήσουμε, απαλλαγμένοι από το άγχος της πρώτης μας συνάντησης.
Άλλωστε το Γκύλλεν, μας μιλά και για τη σημερινή Αθήνα. Το καλοκαίρι συνοδεύτηκε από ανάμικτα και έντονα συναισθήματα και ήταν από τις λίγες φορές που ο κόσμος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση. Παρά τη διάψευση των προσδοκιών, προσπαθώ, όσο μου το επιτρέπει ο λιγοστός ελεύθερος χρόνος μου, να παραμένω ενεργός πολίτης.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.