• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02/11/2015
ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02/11/2015

ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 02/11/2015


5.0/5 rating 1 vote

Ο Γιώργος Παπανικολάου, κάθε Δευτέρα, σε ένα δεκάλογο περί Τέχνης και ζωής....

1. Η Άννα Κοκκίνου, συνεχίζει, για τελευταία εβδομάδα, τις παραστάσεις του έργου ΕΓΩ, Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ έως και τη Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Ένας διαφορετικός μονόλογος, για την ιστορία μας, που επαναλαμβάνεται....

2. Η ΦΑΛΑΚΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ του Ιονέσκο, αυτή την εβδομάδα, θα παρουσιαστεί στο Black Box Θεσσαλονίκης, για πέντε μόνο παραστάσεις. Ο Βασίλης Βασιλάκης σκηνοθετεί μια παρέα νέων ηθοποιών και δηλώνει καταγοητευμένος και απόλυτα ευχαριστημένος, από τη παράσταση που ετοιμάζει.

3. Ο ίδιος, βρίσκεται Θεσσαλονίκη αρκετό καιρό, ετοιμάζοντας και μία παράσταση για το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ, πάνω σε ένα κείμενο του εξαίρετου Γιάννη Μακριδάκη. Σύντομα και περισσότερες πληροφορίες.

4. Η Εταιρεία Θεάτρου Θέση, που απαρτίζεται από ταλαντούχους νέους ηθοποιούς της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε παραστάσεις με το ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. Μία από τις επόμενες δύο Κυριακές, αφιερώστε τες, σε εσάς και τους μικρούς σας φίλους, για μια διαφορετική προσέγγιση του Σαίξπηρ. Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα ΑΠΘ.

5. Ο Μάρκος Σεφερλής πρόσθεσε τρεις παραστάσεις από σήμερα, έως και τη Τετάρτη το βράδυ, έτσι ώστε να μη δυσαρεστήσει τους φίλους του, που δεν πρόλαβαν να δουν, το ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟ GREECE. Στο Ράδιο Σίτυ, η παράσταση που φέτος τον Οκτώβρη, θριάμβευσε στη Θεσσαλονίκη!

6. ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! Η νέα παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα, στο θέατρο ΒΕΡΓΙΝΑ του Regency Casino Θεσσαλονίκης, με το Μέμο Μπεγνή, τη Κωνσταντίνα, το Παναγιώτη Πετράκη σε ένα αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης! Κάθε Παρασκευοσάββατο του Νοέμβρη!

7. ΚΑΤΩ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ του Μήνα Βιντιαδη, ξεκίνησε στη Μόνη Λαζαριστών, με το Νίκο Γεωργάκη και το Γιώργο Καυκα στους δύο ρόλους, να κερδίζουν τις εντυπώσεις, σε ένα ομολογουμένως ιδιαίτερο σκηνικό.

8. Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ της Μαριάννας Τόλη σκίζει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μια παράσταση κόσμημα, για τους λιλιπουτειους θεατές, που πρέπει όλοι να δουν!

9. Συνεχίζει τις παραστάσεις του, ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ με το Τάσο Περζικιανιδη στο πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο Βασιλικό Θέατρο ετοιμάζεται να ξεκινήσει Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ με το Ταξιάρχη Χάνο, τη Στέλλα Καζάζη, το Νίκο Νικολάου και πλήθος ηθοποιών.

10. Αυτή τη Τετάρτη, ο ΓΛΑΡΟΣ ξαναπετά! Αρχίζει το ατμοσφαιρικό ταξίδι του έργου του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου. Η Κοραλία Καράντη, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Άννα Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σιακάρας και ένας θίασος έτοιμος όσο ποτέ άλλοτε, για ένα ονειρικό χειμώνα. Στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Το Κ.Θ.Β.Ε. σε μια ευλογημένη του στιγμή....


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.