• BUZZ
  • Άρθρο
  • ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 09/11/2015
ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 09/11/2015

ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 09/11/2015


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

Ο Γιώργος Παπανικολάου, κάθε Δευτέρα, σε ένα δεκάλογο, περί Τέχνης και ζωής....

1. ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ στο θέατρο Βεργίνα στο Regency Casino Θεσσαλονίκης, με τη Κωνσταντίνα, το Μέμο Μπεγνή, το Παναγιώτη Πετράκη, την Εύη Σιαμαντά και το Μάκη Δελαπόρτα, για ένα ακόμα Παρασκευοσάββατο στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που μας έρχεται, καλεσμένος τους μουσικά θα είναι ο Γιάννης Πετρόπουλος, σε μια μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

2. Από 11 Δεκέμβρη, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα είναι στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό show, από εκείνα που μόνο αυτός ξέρει! Κάθε Παρασκευοσάββατο, για δέκα παραστάσεις, θα είναι στην αγαπημένη του πόλη, όπου θα κάνει και γιορτές!

3. Με τρελά sold out και παράταση στη παράταση, ολοκληρώθηκαν μόλις χθες ΟΙ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟ GREECE με το Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ να ζει ανεπανάληπτες στιγμές αγάπης από το κοινό του.

4. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο Γιώργος Χρανιώτης τις μισές μέρες της εβδομάδας, ετοιμάζοντας ένα κείμενο του Πεσσόα- H ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο. Πρεμιέρα στις 25 Νοέμβρη στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ. Έρχονται την ερχόμενη Δευτέρα κι άλλες πολλές λεπτομέρειες.

5. Αυτή τη Τετάρτη και Πέμπτη, ο νιόπαντρος Θανάσης Βισκαδουράκης, έρχεται ως CAVEMAN στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, να μας μιλήσει για τα ..."δεινά" του γάμου, τις ανδρικές και θηλυκές αντιλήψεις....

6. ΟΔΥΣΣΕΙΑ από τη Πειραματική Σκηνή της Τέχνης, συνεχίζεται ομορφαίνοντας της Κυριακής τα πρωινά, στο θέατρο ΑΝΕΤΟΝ-μια σπουδαία ταλαντούχα ομάδα σας περιμένει εκεί!

7. Όπως και στο Τελλόγλειο Ίδρυμα, όπου η εταιρεία θεάτρου ΘΕΣΗ, σας περιμένει αυτή τη Κυριακή μόνο, με τους λιλιπούτειους φίλους σας, για ένα διαφορετικό ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ του Σαιξπηρ.

8. 14 με 16 Νοέμβρη, ο Τάκης Τζαμαργιάς στο Black Box Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει σεμινάριο για ηθοποιούς και εκπαιδευτικούς. Από την "Αυτοέκφραση στη δημιουργία", με αναφορά στο έργο του Άντον Τσέχωφ.

9. Ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός ηθοποιός Ηλίας Παπαδόπουλος αυτό το διάστημα μοιράζεται ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές παραστάσεις ενηλίκων. Στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ που παρουσιάζεται από την ομάδα Enigma Theater, για δεύτερη χρονιά και στο ΚΑΡΑΚΟΡΟΥΜ του Ανδρέα Στάικου, στο θέατρο Τ. Τα πρωινά του δε, τα περνά στο ΑΝΕΤΟΝ στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ που προαναφέραμε. Επιλέξτε βάσει γούστου, που προτιμάτε, και εντοπίστε το εξαιρετικό ανερχόμενο πρόσωπο του Ηλία Παπαδόπουλου.

10. Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ζέτα Μακρυπούλια, προς το παρόν, παίζουν στην Αθήνα το ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ. Τυχεροί εμείς οι Θεσσαλονικείς....25 Δεκέμβρη, η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ. Το εκρηκτικό δίδυμο, ετοιμάζεται για Χριστούγεννα στη πόλη...άλλωστε 45 και σήμερα μείναν....!!!


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.