• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ
Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ


5.0/5 rating 1 vote

Σε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων, έξω από θέατρα των οποίων οι παραστάσεις αναφέρουν κάτι σχετικό με θρησκεία ή θεούς και δαίμονες ή κάποιο ανθελληνικό επίθετο ή τίποτα από όλα αυτά, απλώς ο τίτλος τους πυροδοτεί την αντίδραση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων.

Παρατηρώντας τις εικόνες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, εκτός από το μίσος που ήταν αναμενόμενο, μπορεί κανείς εύκολα να διακρίνει στο βλέμμα των διαδηλωτών, κάτι το απλανές, κάτι σαν απουσία ζωής.

Εξαιρώντας λοιπόν τις ακραίες περιπτώσεις -κυρίως φασιστών και χρυσαυγιτών- που απειλούν ζωές και δέρνουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους, οι υπόλοιποι διαδηλωτές χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης από ειδικούς.
Οι προσαγωγές που γίνονται είναι αστείες και όλες οι σοβαροφανείς απόψεις εντός εκτός και επι τα αυτά, εντείνουν το φαινόμενο και συμπληρώνουν τον ορισμό της μπουρδολογίας.

Προτείνω λοιπόν, κάποιες fancy και πιο ουσιαστικές δράσεις από εμάς, που ακόμη έχουμε σώας τας φρένας και ζωή στο μάτι.

Να οργανώσουμε μια, παρά τω ΣΕΗ ομάδα, που να πηγαίνει σε κακές παραστάσεις και να πετάει πολύχρωμες λαμέ προκηρύξεις με ατάκες σημαντικών ανθρώπων περί αισθητικής και αντίστοιχη ομάδα που θα πηγαίνει σε θέατρα, όπου οι "παραγωγοί" χρωστάνε και μας παίρνουν και τα βόδια. Εκεί, αντί ατακών, στις προκηρύξεις θα αναγράφονται τα ποσά και τα ονόματα αυτών στους οποίους χρωστάνε. (Αυτές θα είναι λίγο πιο μεγάλες.)

Καλή σεζόν !


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.