• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΤΑΜΠΑΡΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ
Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΤΑΜΠΑΡΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ  ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ

Η ΦΙΛΙΠΠΑ ΤΑΜΠΑΡΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 22/12/2019 00:18
  • Συντάκτης: Onlytheater
  • Κατηγορία: Άρθρο

Είμαι η Άννα και η Μαρία. Πως γίνεται αυτό; Και όμως μπορεί να συμβεί.
Είμαι η Άννα που συναντάει παράνομα εδώ και δέκα χρόνια τον Αντώνη, κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, στο ίδιο ξενοδοχείο. Είμαι μέλος της παρέας δυο ζευγαριών, που γνωρίστηκαν πριν δεκαπέντε χρόνια: Αντώνης - Μαρία, Άννα και Μάκης.
Είμαι η Μαρία, η σύζυγος του Αντώνη που έμαθα για την Άννα και τον Αντώνη και ξαφνικά όλα γκρεμίστηκαν. Στέκομαι στο κρεβάτι, στο δωμάτιο τους... Τι ειρωνεία... Πίστευα πως τον ήξερα, πως ήξερα τους φίλους μου και ξαφνικά διαπίστωσα πως δεν ξέρω πραγματικά κανέναν τους!
Είμαι η Άννα που προσπαθεί να αφοσιωθεί τόσα χρόνια σε δυο ζωές... Γίνεται; Αφοσίωση τι απαιτητική λέξη! Εμείς οι παρέα των τεσσάρων, μεγαλώνοντας αλλάξαμε, δεν μιλούσε πια κανείς μας ουσιαστικά .
Είμαι η Μαρία, που ξαφνικά έγινα και εγώ η μισή από τους άλλους μισούς... Τον Αντώνη και την Άννα. Ναι, έγινα και εγώ σαν την Άννα, κατάλαβα τι σημαίνει πραγματικά αφοσίωση. Όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατάλαβα πως γάμος και σχέση γενικότερα, σημαίνει να κάνεις πράγματα με τον άλλον. Αυτό είναι το έργο που έγραψε η Μανίνα Ζουμπουλάκη και στο οποίο παίζουμε με τον Νίκο Γεωργάκη, που το σκηνοθετεί. Στο studio Mαυρομιχάλη.

 


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.