• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ* ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ
Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ* ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ* ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 14/10/2018 16:52
  • Κατηγορία: Άρθρο

Όταν οι καιροί αγριεύουν, το θέατρο είναι το πιο ασφαλές καταφύγιο. Χώρος πραγματικής ισότητας και δημοκρατίας, όπου οι πανανθρώπινες αξίες δεν επιβάλλονται, προτείνονται και αποδεικνύονται ως η μόνη βιώσιμη λύση.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών έχει μπροστά του ένα σύνθετο στοίχημα. Να δηλώσει συμμετοχή στον ευρύτερο πολιτιστικό χώρο και να μην εγκαταλείψει τις δικές του δημιουργικές δυνάμεις, αλλά να τις βοηθήσει να εξελιχθούν και να τις προτρέψει να γίνουν ανταγωνιστικές. Εξάλλου ένας τόπος δεν προοδεύει χωρίς τους πολίτες του.
Το πρόγραμμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών για την Ά περίοδο του 2018/19 με τέσσερις δικές του παραγωγές από Οκτώβριο μέχρι Δεκέμβριο, μια αξιόλογη συμπαραγωγή και με ένα πλήθος παράλληλων δράσεων που επενδύουν στην θεατρική επιμόρφωση και στην ανάπτυξη διαδραστικής σχέσης με την Σερραϊκή κοινωνία, αποδεικνύει πως έχει την δυνατότητα και την φιλοδοξία να κατακτήσει πρωταγωνιστική θέση στον πολιτιστικό χάρτη. Το θέατρο είναι το βιβλίο του λαού. Θέατρο που αγνοεί το κοινό του έχει χάσει τον δρόμο του.
Πάμε θέατρο λοιπόν. Γιατί αξίζει στο θέατρο να βρίσκεται μέσα στην καθημερινότητα μας. Πάμε θέατρο. Σαν μια αυτονόητη προτεραιότητα. Πάμε θέατρο με την ελπίδα μιας καλύτερης κοινωνίας. Έχουμε ανάγκη από καλές συνήθειες. Γιαυτό, πάμε θέατρο.

*Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών
REAL NEWS 14/10/2018


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.