• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ DONNARTE
Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ DONNARTE

Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΟΝΤΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ DONNARTE


5.0/5 rating 1 vote

Έχω την τύχη να λειτουργώ σε δυο χώρους διαφορετικούς αλλά που αλληλοσυμπληρώνονται, αυτούς του θεάτρου και του τραγουδιού.

Από πολύ νωρίς όταν με πίεζαν να απαντήσω τι από τα δυο θα διάλεγα -γιατί δεν χωράνε δυο καρπουζιά σε μια μασχάλη- αισθανόμουν ιδιαίτερη αμηχανία.

Έτσι το ερώτημα αυτό δεν απαντήθηκε ποτέ. Όμως με αυτό τον τρόπο έχω κατά καιρούς την χαρά να συμπράττω σε θεατρικές και μουσικές συνευρέσεις, με ανθρώπους και από τους δυο χώρους που μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες.

Φέτος μάλιστα ξαναβρέθηκα με κάποιες αγαπημένες συνεργάτιδες από τα παλιά. Με την Θάλεια Αθανίτη (πιάνο), την Ήβη Παπαθανασίου (τσέλο) και την Κορίνα Παπαδόδημα (βιολί), είχαμε δημιουργήσει εδώ και 12 χρόνια ένα γυναικείο μουσικό σχήμα τις Donnarte.

Έτσι, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα επανενωθούμε μετά από τρία χρόνια απομάκρυνσης, τις δυο τελευταίες Κυριακές του Φλεβάρη, στις 21 και στις 28, για να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα με θεατρικό χαρακτήρα μια και το ρεπερτόριο μας θα κινηθεί στο χώρο του παγκοσμίου σινεμά αλλά και του θεάτρου μας.

Θα παρουσιάσουμε κομμάτια που χαρακτήρισαν κάποιες από τις σπουδαιότερες κινηματογραφικές παραγωγές και που υπογράφουν οι Astor Piazzolla, Nikola Piovanni, Nino Rota, Kurt Weill, αλλά και Ελλήνων σπουδαίων δημιουργών όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Ελένη Καραίνδρου, Νίκος Κηπουργός, Πλάτων Ανδριτσάκης και άλλων. Κάποια από αυτά είχα την τύχη και την τιμή να τα πρωτοτραγουδήσω σε θεατρικές παραστάσεις. Με αυτό τον τρόπο κάνω μια ακόμα προσπάθεια, να απαντήσω με πράξη σε αυτό το ερώτημα που με κυνηγάει από την αρχή της καριέρας μου.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.