• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ.
Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ.

Η ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΑΜΑ.


3.0/5 κατάταξη (2 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 17/06/2018 17:07
  • Κατηγορία: Άρθρο

Είμαι πολύ υπερήφανη που ανήκω στην δημιουργική ομάδα του "Θεάτρου Θησείον", με εναρκτήρια παράσταση τον "ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΕΤΣΟΥΑΝ" του Μ. Μπρεχτ.
Εχοντας βιώσει τον πόνο της αχαριστίας και της προδοσίας, από ανθρώπους που έχω στηρίξει επαγγελματικά, θα ήθελα να μιλήσω σήμερα μόνο με ευχαριστίες. Ευχαριστώ λοιπόν, την Μαρία Κίτσου που με σύστησε θερμά, ως δραματολόγο, στον Νικορέστη Χανιωτάκη, στην «Λυσσασμένη Γάτα».
Επίσης ευχαριστώ εκείνον και τον Γεράσιμο Σκαφίδα, που με ενέταξαν στην ομάδα του θεάτρου, τον Μανόλη Σάρδη, για τις καλές του κριτικές, πίσω από την πλάτη μου, τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, που αποτελεί καλλιτεχνικό μου πρότυπο και είναι τιμή μου να υπάρχω στο θεάτρό του, την αιώνια φίλη Πέγκυ Τρικαλιώτη (πρωταγωνίστρια στον ΣΕΣΤΣΟΥΑΝ) και τον Βασ. Παπακωνσταντίνου, που πιστεύοντας στο όραμά μας, θα μελοποιήσει τους στίχους μου, στην παράσταση. Τέλος, τους δημοσιογράφους, που από την πρώτη μου δουλειά στο Θέατρο Τέχνης, το 1996 (“Happy End” με τους Μ. Φραγκούλη- Κ. Γέρου, σε σκηνοθεσια Γ. Λαζάνη) στηρίζουν την δουλειά μου.
Υπόσχομαι στο θεατρόφιλο κοινό, ότι αυτό που θα ζήσει φέτος, σε αυτό το υπέροχο «off-Broadway» θέατρο, θα ξεπεράσει κάθε καλλιτεχνική του προσδοκία.
Συμπέρασμα; Να κάνουμε καλά τη δουλειά που αγαπάμε και οι «σωστοί» άνθρωποι θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή.
Και όσοι αξίζουν θα παραμείνουν.

REAL NEWS 17/6/2018


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.