• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 'ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ'
Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 'ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ'

Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 'ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ'


5.0/5 κατάταξη (3 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Δευτέρα, 15/01/2018 18:22
  • Κατηγορία: Άρθρο

«Περνάμε πολύ καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»
Έχουν αρχίσει να μας κοροϊδεύουν γι’αυτή τη φράση άνθρωποι που δεν έχουν έρθει ποτέ στο θέατρο, που δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα εισιτήριο στο σινεμά, που μπορεί μέχρι και να έχουν αλλάξει κανάλι αν καταλάθος έπεσαν σε μια σειρά που παίζαμε.
Και ξέρετε, μάλλον έχουν δίκιο.
Συνήθως δεν περνάμε τόσο καλά και δεν έχω ιδέα αν αυτό βγαίνει προς τα έξω ή αν έχουμε τελικά καταφέρει να το κρύψουμε με επιτυχία.
Οι φορές που όντως έχουμε περάσει καλά είναι τόσο λίγες που τις κρατάμε μέσα μας με δύναμη μη και τις ξεχάσουμε και σταματήσουμε να κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Έχουμε την τύχη, το κουράγιο, τα κότσια, τα χρήματα από την οικογένεια (ό,τι έχει ο καθένας) να έχουμε κάνει επάγγελμα ένα παιχνίδι.
Και τα παιχνίδια έχουν κανόνες. Με πρώτο και σημαντικότερο τον σεβασμό προς τον συμπαίκτη σου. Γιατί παίζουμε μαζί. Δεν παίζει ο καθένας μόνος του.
Τα παιδιά το ξέρουν καλά αυτό και απομακρύνουν αυτόν που δεν το καταλαβαίνει χωρίς πολλά πολλά «Δε σε έχουμε πια φίλο, δε θα παίξεις μαζί μας».
Για μας είναι πιο δύσκολο αλλά και πάλι υπάρχει ένα όριο. Όταν το όριο αυτό ξεπεραστεί πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δείξουμε το ήθος μας, γιατί οφείλουμε εκτός από το να έχουμε ήθος να το ποιούμε κιόλας.
Αλλιώς ας δηλώσουμε κάτι άλλο στην εφορία.

 

Μαρκέλλα Γιαννάτου


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.