• BUZZ
  • Άρθρο
  • Η Σ. ΠΑΝΗΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΡΩΓΜΕΣ'
Η Σ. ΠΑΝΗΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΡΩΓΜΕΣ'

Η Σ. ΠΑΝΗΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 'ΡΩΓΜΕΣ'


0.0/5 κατάταξη (0 ψήφοι)

  • Ημερομηνία: Κυριακή, 25/11/2018 11:07
  • Κατηγορία: Άρθρο

Η ομάδα «Γιαξεμπόρε», επιστρέφει με τη νέα της δουλειά «Ρωγμές ή αλληλουχικά στάδια συστημικού εντροπισμού».

H ομάδα δημιουργεί ένα κείμενο και μια παράσταση (devised theatre), που έρχονται αντιμέτωπα με την έννοια του χρόνου, τόσο του προσωπικού/υποκειμενικού όσο και του συλλογικού/αντικειμενικού. Σε μια κοινωνία που ο χρόνος λογίζεται κυρίως ως χρήμα και που ποτέ δεν είναι αρκετός, οι ήρωες βιώνουν στιγμές-ρωγμές που τους οδηγούν να αναρωτηθούν τι τελικά, έχει πραγματικά αξία.
Ένας πρώην ιδεολόγος, μια πρώην αθλήτρια του στίβου, μια πρώην φοιτήτρια αρχιτεκτονικής, ένας πρώην στατιστικός αναλυτής και μια πρώην μποέμ, βρίσκονται σε αναζήτηση του μέλλοντα εαυτού τους και αποφασίζουν να απαντήσουν σε μία αγγελία εύρεσης εργασίας. Μια αγγελία που προσφέρει μια μοναδική θέση και μάλιστα με μια αμοιβή σκανδαλωδώς ικανοποιητική. Τα «χρόνια» που θα μοιραστούν αυτοί οι πέντε υποψήφιοι στην αίθουσα αναμονής, για την επικείμενη συνέντευξη, θα είναι καθοριστικά.
Παίζουμε οι: Δήμητρα Δρακοπούλου, Τρύφωνας Ζάχαρης, Ιάκωβος Μηνδρινός, Σεμίνα Πανηγυροπούλου, Λυγερή Ταμπακοπούλου. Η σκηνοθεσία είναι της Ναταλία Στυλιανού.
Στα Παλιά Γραφεία του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου. Στη Λεωφόρο Συγγρού 143, στον έβδομο όροφο.
Οι παραστάσεις μας είναι κάθε Παρασκευή, Σάββατο 21.00 & Κυριακή στις 20.00 μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου του 2019.


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.