Η ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΓΚΥ.

Η ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΓΚΥ.


5.0/5 rating 1 vote

Τη γνώριζα ξώφαλτσα. Ως καλεσμένη στις τηλεοπτικές εκπομπές μου, είχε συγκροτημένο λόγο και θετική ενέργεια.
Δεν συμμετείχε σε πηγαδάκια "θαψίματος" και δε γελούσε με αστεία σε βάρος κάποιου. Αυθόρμητη, καλλιεργημένη, διακριτική, γεμάτη αυθεντική καλoσύνη και ευγένεια .
Τα τελευταία χρόνια την παρακολουθώ στενά και μιλάμε πολύ. Ξεκίνησα πρόπερσι να την θαυμάζω (επί της ουσίας) και να την αγαπάω, γιατί είναι κινητό δειγματολόγιο προτερημάτων, αλλά και πυριτιδαποθηκούλα ελαττωμάτων. Τι με ενοχλεί στην Τρικαλιώτη;
1. Πριν βγει στη σκηνή, πάντα θέλει να πεθάνει. Την πιάνει πονοκέφαλος, πονόδοντος και πόνοι περιόδου! Επίσης σύγκρυο, πυρετός, ελονοσία, ιλαρά, ακμή, τριχόπτωση, παράλυση.... Σπαρταράει! Μόλις όμως, ανεβεί, στη σκηνή, μοιάζει με ψάρι που ξαναπέφτει στο νερό. Ζωντανεύει και χαίρεται, γιατί εκεί αναπνέει και μπορεί να ζήσει.
2. Τρώει και δεν παχαίνει.
3. Δεν ξέρει (ή δεν λέει) κουτσομπολιά του χώρου.
4. Δεν κοιμάται πριν τα ξημερώματα, λόγω καλπάζουσας αδρεναλίνης.
5. Βγαίνει από το θέατρο, διαλυμένη, κομμάτια, στα τέσσερα. Κι ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα κύτταρό της που να μην κατατέθηκε στην παράσταση, εκείνη πάντα, στρίβει μόνη της, ένα μαχαίρι στο στομάχι της, μήπως κάτι δεν έκανε σωστά, μήπως θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα, μήπως....
Μαζεύει βραβεία αυτόν τον καιρό και δικαίως. Αγαπώ την ανάγκη της να λέει στη σκηνή, ιστορίες με χρησιμότητα.
Οπως στα "Οργισμένα Νιάτα", στην "Κιουρί", έτσι και στον "Καλό άνθρωπο του Σετσουάν", η Πέγκυ, ηθοποιός με πολύτιμα συστατικά, επιβεβαιωμένα σπάνιο ον, μιας αδιανόητα εξελιγμένης τεχνολογίας, (που θα πρεπε να είναι και προστατευόμενο είδος), δίνει ρεσιτάλ στο "Θησείο", που πρέπει οπωσδήποτε ν απολαύσετε!

Real news 11/11/2018


Αφήστε σχόλιο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να αφήσετε σχόλιο.